Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ben 4 ay önce felan aya bi araç yollicaklarını ve 50 ünlünün olacagını sölüyolardı (tam hatırlamıyorum) bu proje hakkında bilgisi olan var mı?[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Aşıkım!...
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 orda konsermi vericeklermiş :) *Biraz konu dışı gibi geldi bana[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ne alakaıs var sende benim açtıgım topicler hata bulmandna sıkıldım aya gidiceklermiş diyorum kafa buluyosun bilmiyosan sus[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Aşıkım!...
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bir mekiğe elli kişi ha ?Sen uzaya bir pound ağırlığında bişey göndermenin kac bin dolara mal olduğunu bilion mu?(Ben dde tam olarak bilmiyorum ama cok para ettiği kesin).Yok olmaz hem yedi kişilik mekikte kucak kucağa mı oturcaklar ya?[signature][hline]Pati Ebook Unofficial geliyo
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Az mantıklı topicler arkadaslar..[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Topic açmış olmak için açmayalım...[signature][hline]"Coincidence is God incognito." A. E.
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 işte siz bu kadar saçma saçma konuşuyonuz beni delirtiyosunuz belki 50 kişi çok olabilir ama ben öyle hatırlıyorum dedim vede özel mekik dedim yanınada parantez ile açtım tam hatırlamıyorum diye okadar anlayışsısın ki bunu düşünemiyorsunuz bile @go2hell seninde bu yetkili ayaklarını hiç anlayamıyorum[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Aşıkım!...
Öne çıkan mesajlar