Glooby Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Arkadaşlar söylediklerimden önce bilgisayarımda ki uo performansı yüksekti fakat 4 gün önce internet bağlantımın çok düşük olması nedeniyle telekomu aradım onlar da virüs falan girmiş olabilir dedi arattım fakat program kendiliğinden yedeklenmiş(D'deki)windows dosyalarını silmiş böyle olunca format istedi fakat format da yarıda kaldı yani format esnasında ...exe yok falan dedi ben de bu dosyayı atla dedim sonra tabi driverlarımı yüklerken falan sorun çıktı fakat baya uğraştıktan sonra düzelttim Sonra bilgisayarıma uo yu yüklediğim de kısa aralıklarla makine donuyordu(Hafif lag olunca olur ya...) Sorunumun donanımdan olabileceğini söylediler modemi tekrar algılattım yine tekrar ediyor (Speedtouch 330 usb modem) Son çare olarak herşeyi yeniden kur D'deki dosyalarını da cd ye çek falan diyorlar ne yapacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 son çareyi uygula[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glooby Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Başka yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glooby Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Herhalde makinemden değil çünkü ekrana yeni biri girince ismi çıkıyor ya orada kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 "format esnasinda ....exe bulunamadi" bu kismi anlamadim. format c: nin nesinde exe bulamadi? windows'u yuklerken bu hata cikti diyosan, yeni cd al ondan yukle.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 riglous'a katılıyorum format isleminde neresinde exe bulunamadı diyor hatalı disk mi kullanıyorsun acep ? Yeni düzgün bir windows al dene bence[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glooby Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Windows dosyaları kopyalanıyor derken reagent.exe bulunamadı yüzde 69 daydı sanırım Ps:Win98 kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bak bir windows cd si al D: surucusune win98 klasoru icine windows cd sindeki cab dosyalarini yerlestir. sonra bilgisayari komut sistemi ile baslat sonra d: cd win98 sonra da format c:/q/u yazarak c yi formatla (cd den degil d'ye kopyaladigin cab dosyalarindan format at[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 pardon ayni mesaji atmisim bari devamini yazayim.. sonrada gayet normal bir sekilde windowsunu kur cd de sorun varsa yeni cd almani oneririm bende [Bu mesaj schaker777 tarafından 19 Temmuz 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glooby Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Yahu olmuyor olmuyor yeni sistem kurdum xp yine fayda etmiyor kafayı sıyırcam disk birleştir yapıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lythari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Eger windows kurarken herhangi bir dosya hatası verdiyse kurmak kurumu iptal et ileride bilgisayara driver vs hata verebilir.Yeni bir windows cd si al onunla dene dikkt et üzerinde herhangi bir cizik olmasin yoksa o da olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glooby Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Xp işletim sistemi kurdum sorun hala devam etmekte sistemimden kaynaklanan bir sorun olmadığını sanıyorum Önceden Theabyss.ru dan indirmiştim uo yu 29 parça halinde şimdi cd den yükledim bundan olabilir mi problem diye tekrar theabyss.ru dan indirdim,kurulumun tamamlanması için no.cd.exe adlı dosyayı çalıştırmak gerekiyor fakat no.cd.exe yi açmaya niyetlendiğimde"gerekli bir .dll dosyası bulunamadı hatası ile karşılaşıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar