Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım ederseniz sevinirim

Glooby

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar söylediklerimden önce bilgisayarımda ki uo performansı yüksekti fakat 4 gün önce internet bağlantımın çok düşük olması nedeniyle telekomu aradım onlar da virüs falan girmiş olabilir dedi arattım fakat program kendiliğinden yedeklenmiş(D'deki)windows dosyalarını silmiş böyle olunca format istedi fakat format da yarıda kaldı yani format esnasında ...exe yok falan dedi ben de bu dosyayı atla dedim sonra tabi driverlarımı yüklerken falan sorun çıktı fakat baya uğraştıktan sonra düzelttim

Sonra bilgisayarıma uo yu yüklediğim de kısa aralıklarla makine donuyordu(Hafif lag olunca olur ya...)

Sorunumun donanımdan olabileceğini söylediler modemi tekrar algılattım yine tekrar ediyor (Speedtouch 330 usb modem)

Son çare olarak herşeyi yeniden kur D'deki dosyalarını da cd ye çek falan diyorlar ne yapacağım?
Sosyal ağlarda paylaş

bak bir windows cd si al D: surucusune win98 klasoru icine windows cd sindeki cab dosyalarini yerlestir.

sonra bilgisayari komut sistemi ile baslat

sonra

d:

cd win98

sonra da

format c:/q/u

yazarak c yi formatla (cd den degil d'ye kopyaladigin cab dosyalarindan format at[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

Xp işletim sistemi kurdum sorun hala devam etmekte sistemimden kaynaklanan bir sorun olmadığını sanıyorum

Önceden Theabyss.ru dan indirmiştim uo yu 29 parça halinde şimdi cd den yükledim bundan olabilir mi problem diye tekrar theabyss.ru dan indirdim,kurulumun tamamlanması için no.cd.exe adlı dosyayı çalıştırmak gerekiyor fakat no.cd.exe yi açmaya niyetlendiğimde"gerekli bir .dll dosyası bulunamadı hatası ile karşılaşıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...