Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Evet yeterince bencilsin..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 öncelikle şunu soyliyim bızım burda kalmamızın ozel bi yardımı dokunmıycak,sadece annemin kuzenlerine moral olarak destek olcaz.elimizden başka bişey gelmez. 2. olarak eğer başından beri hiç tatıl planları yapmamış olsaydık,o kadar kafamı takmazdım.ama yapılan planlar bir anda bozulunca,hemde gitmemize 1-2 gün kala bozulunca insan kendini daha kötu hissediyo.tek sorun bu aslında. son olarakta ağustosta gitme işini yeniden düşünmeye başladım:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Neymiş bu kadar yapmak istediğin tatil merak ettim?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Göstermelik iş yapanları sevmem. Burada kalmanızın sadece manevi bir desteği olacakmış ki manevi destek vereceklerinizle ailenin arası ne derece bilemiyorum. Gerçekten özel bir bağ yoksa ve programı o yüzden bozmuşlarsa çok yanlış. Ama yine de dediğim gibi aralarındaki bağ ne derece bilemiyorum. Keza insan kafasında oturttuğu programın bozulmasına sinirlenir. En azından ben önceden olacakları öngören ve buna göre program yapan ve bu program alakasız şekilirde bozulursa deliren bir insanım. Sen de öncelikle haklısın ama başta da belirttiğim nedenler yüzünden yaklaşım tarzı konusunda kesin birşey diyemeyeceğim. Ama yine de şimdi tavrını koy ama iyi analiz etmiş olarak ve haklı olduğuna inanıyorsan ayrıca haklı olduğunu biliyorsan. Sonra da ağustosta tatile git çünkü gitmezsen unutma ki kaybeden sadece sen olacaksın, başkası değil. Duruşunu belli ettikten sonra zevki maksimize etmek en akıl karı iştir.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ah canım vah vah tatile gidemiyormuş, bilgisayarının başında pati forumlarında geziyor, yazık sana bu kadar düşüncesizlik, bu kadar kendini bilmezlik, kendine gel kızım, bi silkin şöle, orda yoğun bakımda olan biri var sen diyosun tatil, bırak bu işleri, ha dersen ki beni bağlamaz o zaman tatile gidemeyen bu sıcaklarda karınlarını doyurabilmek için inşaatlerde çalışan insanları düşün, belki biraz moralin yükselir[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 [23:49 tarihinde demiş ki:[/b] taa yurtdışlarından geliyo sen kıymetını bılmıyosun yurtdışlarından:-)[signature][hline]**IN METAL, WE TRUST** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar