arina Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 allahım ben ne kadar bahtsız bi kızım ya.butun bi yıl boyunca hayalini kurduğum tatil iptal oldu.butun sinirlerim altust olmuş durumda şu anda.ne gusel cuma günü gitcektik ben hazırlıklarıma çoktan başlamıştım bile.ama gidemiyoruz.nedenini öğrenince belki çok bencil düşünüyosun diyceksiniz ama ben kendimi boyle düşünmekten alamıyorum.neden ise şu:annemin dayısı şu anda yoğun bakımdaymış,o yuzden bu durumda tatıle gidilmezmiş.biletler flan hep iptal edildi,bütün hayallerim suya düştü.ağustosun 15 inden sonra gidermişiz.o zamanda ben gitmiycem.kendileri giderlerse gitsinler o zaman.off be...[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bence Ağustos'ta git.ha bir de zaten insanların moralleri bozuktur , surat asarak , trip yaparak vs. yıpratma sinirleri derim.[signature][hline]peace!
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya salla tatili fln, şükret sağlıklısın.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya cok dert etme mutlaka aılen senı dusunur.. senın ıcın bısey yaparlar yanı...bosver yanı cok takma anlayıslı olmaya calıs:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
biko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bence de agustosta git,eger gitmezsen hem daha çok canın sıkılır hem de aileni karsına almıs olursun[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Dert etme bana bak bense 15 gundur evden hatta odamdan cikmyiorum ya.. Hata hoslandigim bir kiz vardi suan ne yaptigini bile bilmiyorum...:( Yeni de tanismistim ve hemde yeni kiz arkadasimdan ayrilmistim..[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ağustosta havalar daha güzel olur.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sonucta iptal olmamış ertelenmiş biraz daha bekle bu halde nasıl gitmelerini bekliyosun ki hadi gittiniz dielim annenin babanın aklı dayında olmicakmı nasıl tatil yapmalarını beklersin ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bende bozcaadaya gidecektim son günde patladı, yalan oldu.. Ne yapalım artık...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sağlık herşeyden önce gelir...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 boşver yahu tatile gidip napıcan? Bak antalyada yaşıyorum yaşamaz OLAYIM! yaşanmıyor burda! Boşver tatili.. Otur evinde mis gibin Bumbuz şehrinde... En güzeli evde oturmak pc başında, daha güzel bi tatil düşünmüyorum ben.[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 şakaa gibii... şaka gibi... naynay nayyy loyy.... lehoy... şaka gibınnn.. miss gibın...[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yaani tmm bi hayal kiriklii olmstur doorudur ama nedeni yaani bos bisi diilki yaw ypma allaskina tatil olsa ne olmasa ne ortada sagliin warken[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!!
arina Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Erutan, 20 Temmuz 2005 23:49 tarihinde demiş ki: boşver yahu tatile gidip napıcan? Bak antalyada yaşıyorum yaşamaz OLAYIM! yaşanmıyor burda! Boşver tatili.. Otur evinde mis gibin Bumbuz şehrinde... En güzeli evde oturmak pc başında, daha güzel bi tatil düşünmüyorum ben. dalga geçiyosun heralde. mis gibin antalyadasın be.millet oraları gormek için taa yurtdışlarından geliyo sen kıymetını bılmıyosun:yapma: sonuç olarak inatçıyımdır ben,gitmicem ağustosta tatıle flan.burda girerim artık denize,napıyım:([signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya şimdi ben pek öyle güneye tatile gitmeyi seven biri değilim.. ama hissettiğin duyguyu biliyorum.. yılbaşına 4 gün kala büyükbabam vefat etmişti.. öyle diyim
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 kendini üzmeye değmez.. bak bizde gidemiyoruz oturuyoruz mis gibi..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: arina, 21 Temmuz 2005 02:41 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 20 Temmuz 2005 23:49 tarihinde demiş ki: boşver yahu tatile gidip napıcan? Bak antalyada yaşıyorum yaşamaz OLAYIM! yaşanmıyor burda! Boşver tatili.. Otur evinde mis gibin Bumbuz şehrinde... En güzeli evde oturmak pc başında, daha güzel bi tatil düşünmüyorum ben. dalga geçiyosun heralde. mis gibin antalyadasın be.millet oraları gormek için taa yurtdışlarından geliyo sen kıymetını bılmıyosun:yapma: sonuç olarak inatçıyımdır ben,gitmicem ağustosta tatıle flan.burda girerim artık denize,napıyım:( hayır dalga geçmiyorum.Değerinide biliyorum... :> Hiç gelme buraya Kro kürt Denyo mal ne varsa var burda herşey var.geçen akdeniz ekinde bi şey gördüm gazetenin birinde bi tip gördüm bittim zaten. Herifin tip bomba...[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 hiç gitmeyenleri, gidemeyenleri düşün.[signature][hline]Deli333
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 süper gerekli birşey değil bence tatil..gerçekten sevdiğin insanlarla ve isteyerek gitmediğin sürece zevkide yok getiriside..[signature][hline] others stay for a while, leaving foot-prints on our hearts and we are never quite the same."">"some people come into our lives and quickly go, others stay for a while, leaving foot-prints on our hearts and we are never quite the same."
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Erutan, 21 Temmuz 2005 03:05 tarihinde demiş ki: said: arina, 21 Temmuz 2005 02:41 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 20 Temmuz 2005 23:49 tarihinde demiş ki: boşver yahu tatile gidip napıcan? Bak antalyada yaşıyorum yaşamaz OLAYIM! yaşanmıyor burda! Boşver tatili.. Otur evinde mis gibin Bumbuz şehrinde... En güzeli evde oturmak pc başında, daha güzel bi tatil düşünmüyorum ben. dalga geçiyosun heralde. mis gibin antalyadasın be.millet oraları gormek için taa yurtdışlarından geliyo sen kıymetını bılmıyosun:yapma: sonuç olarak inatçıyımdır ben,gitmicem ağustosta tatıle flan.burda girerim artık denize,napıyım:( hayır dalga geçmiyorum.Değerinide biliyorum... :> Hiç gelme buraya Kro kürt Denyo mal ne varsa var burda herşey var.geçen akdeniz ekinde bi şey gördüm gazetenin birinde bi tip gördüm bittim zaten. Herifin tip bomba... Erutan cinsmisin nesin evladım..Geçen hafta 1 günlüğüne antalyadaydım iki tane rusla muhabbet ettim aklım kaldı orda.. Daha bi o kadar da rus var orda, kaynıyo cıvıl cıvıl..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Normal olan gitmemeniz bencede. Allah korusun sen öyle olsan ve sizinkiler gitse.... Neyse herşeyden önce sağlık. Bu ay olmaz öbürkü aygidersin öbürkü ay olmaz öbürkü sene gidersin vs vs... Yani daha gençsin sanırım bir sürü zamanın olucak gitmek için taklma bu kadar. Yada sende benim gibi hafta sonları cumadan çık yola al çadırını saroz, şarköy vs vs gez p.tesi sabahı geri gel :)[signature][hline] "Hiç Ölmicekmiş Gibi Çalış, Yarın Ölücekmiş Gibi De İbadet Et!"
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 şükret haline ya ağustosta git işte tripe gerek yok biz burda yaz okullarında ne sıkıntılar çekios 20 günü bişi var ağustos ortasına zati aaa
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Slat, 21 Temmuz 2005 12:18 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 21 Temmuz 2005 03:05 tarihinde demiş ki: said: arina, 21 Temmuz 2005 02:41 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 20 Temmuz 2005 23:49 tarihinde demiş ki: boşver yahu tatile gidip napıcan? Bak antalyada yaşıyorum yaşamaz OLAYIM! yaşanmıyor burda! Boşver tatili.. Otur evinde mis gibin Bumbuz şehrinde... En güzeli evde oturmak pc başında, daha güzel bi tatil düşünmüyorum ben. dalga geçiyosun heralde. mis gibin antalyadasın be.millet oraları gormek için taa yurtdışlarından geliyo sen kıymetını bılmıyosun:yapma: sonuç olarak inatçıyımdır ben,gitmicem ağustosta tatıle flan.burda girerim artık denize,napıyım:( hayır dalga geçmiyorum.Değerinide biliyorum... :> Hiç gelme buraya Kro kürt Denyo mal ne varsa var burda herşey var.geçen akdeniz ekinde bi şey gördüm gazetenin birinde bi tip gördüm bittim zaten. Herifin tip bomba... Erutan cinsmisin nesin evladım..Geçen hafta 1 günlüğüne antalyadaydım iki tane rusla muhabbet ettim aklım kaldı orda.. Daha bi o kadar da rus var orda, kaynıyo cıvıl cıvıl.. cinsim.Yahu ehue 2 rus bağlamışsın iyi...[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Şu hasta olan insanlara ailenin bir yardımı olacak mı eğer burada kalır iseniz. Yoksa yardımı olmayacak da, "böyle bir durum varsa gitmemek adettendir." mantığıyla mı gitmeme kararı verdiler ?[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
Öne çıkan mesajlar