Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tatile gidemıyorum:(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
allahım ben ne kadar bahtsız bi kızım ya.butun bi yıl boyunca hayalini kurduğum tatil iptal oldu.butun sinirlerim altust olmuş durumda şu anda.ne gusel cuma günü gitcektik ben hazırlıklarıma çoktan başlamıştım bile.ama gidemiyoruz.nedenini öğrenince belki çok bencil düşünüyosun diyceksiniz ama ben kendimi boyle düşünmekten alamıyorum.neden ise şu:annemin dayısı şu anda yoğun bakımdaymış,o yuzden bu durumda tatıle gidilmezmiş.biletler flan hep iptal edildi,bütün hayallerim suya düştü.ağustosun 15 inden sonra gidermişiz.o zamanda ben gitmiycem.kendileri giderlerse gitsinler o zaman.off be...[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
ya cok dert etme mutlaka aılen senı dusunur.. senın ıcın bısey yaparlar yanı...bosver yanı cok takma anlayıslı olmaya calıs:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Mesaj tarihi:
bence de agustosta git,eger gitmezsen hem daha çok canın sıkılır hem de aileni karsına almıs olursun[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Mesaj tarihi:
Dert etme bana bak bense 15 gundur evden hatta odamdan cikmyiorum ya.. Hata hoslandigim bir kiz vardi suan ne yaptigini bile bilmiyorum...:( Yeni de tanismistim ve hemde yeni kiz arkadasimdan ayrilmistim..[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
sonucta iptal olmamış ertelenmiş biraz daha bekle bu halde nasıl gitmelerini bekliyosun ki hadi gittiniz dielim annenin babanın aklı dayında olmicakmı nasıl tatil yapmalarını beklersin ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Bende bozcaadaya gidecektim son günde patladı, yalan oldu.. Ne yapalım artık...[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
sağlık herşeyden önce gelir...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
boşver yahu tatile gidip napıcan? Bak antalyada yaşıyorum yaşamaz OLAYIM! yaşanmıyor burda! Boşver tatili.. Otur evinde mis gibin Bumbuz şehrinde... En güzeli evde oturmak pc başında, daha güzel bi tatil düşünmüyorum ben.[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 20 Temmuz 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
boşver yahu tatile gidip napıcan? Bak antalyada yaşıyorum yaşamaz OLAYIM! yaşanmıyor burda! Boşver tatili.. Otur evinde mis gibin Bumbuz şehrinde... En güzeli evde oturmak pc başında, daha güzel bi tatil düşünmüyorum ben.

dalga geçiyosun heralde. mis gibin antalyadasın be.millet oraları gormek için taa yurtdışlarından geliyo
sen kıymetını bılmıyosun:yapma:
sonuç olarak inatçıyımdır ben,gitmicem ağustosta tatıle flan.burda girerim artık denize,napıyım:([signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
kendini üzmeye değmez..
bak bizde gidemiyoruz oturuyoruz mis gibi..[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Mesaj tarihi:
said:
arina, 21 Temmuz 2005 02:41 tarihinde demiş ki:
said:
boşver yahu tatile gidip napıcan? Bak antalyada yaşıyorum yaşamaz OLAYIM! yaşanmıyor burda! Boşver tatili.. Otur evinde mis gibin Bumbuz şehrinde... En güzeli evde oturmak pc başında, daha güzel bi tatil düşünmüyorum ben.

dalga geçiyosun heralde. mis gibin antalyadasın be.millet oraları gormek için taa yurtdışlarından geliyo
sonuç olarak inatçıyımdır ben,gitmicem ağustosta tatıle flan.burda girerim artık denize,napıyım:(

hayır dalga geçmiyorum.Değerinide biliyorum... :> Hiç gelme buraya Kro kürt Denyo mal ne varsa var burda herşey var.geçen akdeniz ekinde bi şey gördüm gazetenin birinde bi tip gördüm bittim zaten. Herifin tip bomba...[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 21 Temmuz 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
said:
said:

sonuç olarak inatçıyımdır ben,gitmicem ağustosta tatıle flan.burda girerim artık denize,napıyım:(

hayır dalga geçmiyorum.Değerinide biliyorum... :> Hiç gelme buraya Kro kürt Denyo mal ne varsa var burda herşey var.geçen akdeniz ekinde bi şey gördüm gazetenin birinde bi tip gördüm bittim zaten. Herifin tip bomba...

Erutan cinsmisin nesin evladım..Geçen hafta 1 günlüğüne antalyadaydım iki tane rusla muhabbet ettim aklım kaldı orda.. Daha bi o kadar da rus var orda, kaynıyo cıvıl cıvıl..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
Normal olan gitmemeniz bencede. Allah korusun sen öyle olsan ve sizinkiler gitse.... Neyse herşeyden önce sağlık. Bu ay olmaz öbürkü aygidersin öbürkü ay olmaz öbürkü sene gidersin vs vs... Yani daha gençsin sanırım bir sürü zamanın olucak gitmek için taklma bu kadar. Yada sende benim gibi hafta sonları cumadan çık yola al çadırını saroz, şarköy vs vs gez p.tesi sabahı geri gel :)[signature][hline] "Hiç Ölmicekmiş Gibi Çalış, Yarın Ölücekmiş Gibi De İbadet Et!"

Mesaj tarihi:
said:
Slat, 21 Temmuz 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
said:
Erutan, 21 Temmuz 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
said:
said:

hayır dalga geçmiyorum.Değerinide biliyorum... :> Hiç gelme buraya Kro kürt Denyo mal ne varsa var burda herşey var.geçen akdeniz ekinde bi şey gördüm gazetenin birinde bi tip gördüm bittim zaten. Herifin tip bomba...

Erutan cinsmisin nesin evladım..Geçen hafta 1 günlüğüne antalyadaydım iki tane rusla muhabbet ettim aklım kaldı orda.. Daha bi o kadar da rus var orda, kaynıyo cıvıl cıvıl..

cinsim.Yahu ehue 2 rus bağlamışsın iyi...[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Mesaj tarihi:
Şu hasta olan insanlara ailenin bir yardımı olacak mı eğer burada kalır iseniz. Yoksa yardımı olmayacak da, "böyle bir durum varsa gitmemek adettendir." mantığıyla mı gitmeme kararı verdiler ?[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
  • Yeni Oluştur...