Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 senin gibi tipler eskidi artik yaw.. bazilarinin toplam 10 postu varsa 5'i "aramaya inanmak" seklinde. sen bana aramaya inanmak dersen bende sana aramaya inanmak adi altinda post kastigini iddia ederim ki harbidende oyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 [spo1=ÇÖZÜM]1)Polisle hırsız karşıya geçirilir 2)hırsız yalnız kalır polis tek başına döner 3)polisle kız çocuğu karşıya geçirlir 4)polisle hırsız geri döner 5)anneyle kız çocuğu karşıya geçer 6)anne geri döner 7)anneyle baba karşıya geçer 8)baba geri döner 9)hırsızla polis karşıya geçer 10)anne geri döner 11)anneyle baba karşıya geçer 12)baba karşıya geçer 13)babayla çocuk karşıya geçer 14)hırsızla polis karşıya geçer 15)polisle çocuk karşıya geçer 16)polis geri döner 17)hırsızla polis karşıya geçer[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bitişte bunlar napıo öle ben anlamadım :D[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 sandala kol hareketi yapıyorlar ahanda geçtik diye[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rygiel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Sanırım bende çözmeyi başardım.Bi müddet sonra cevabı sölesen iyi olur ama çözemeyenler var ya da ö.m yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 işte beyler azmin zaferi budur :)[Bu mesaj there tarafından 21 Temmuz 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar