amon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bence besleme...ama yani...ne desem acaba...wicdanım sızlar şimdi...bişey yedir dersem...ama buldum!!!...kendiliğinden ölmüs haywan!!!çünki pranalar doğal hayattada %75 leşçildirler...hem ekolojiyi etkilemez hem vicdanın rahat...hem haywanlar yumuşak et yemiş olur...ben solucan we tesbih böceği(kabuklarını cama çarparak kırıyolardı...her taşın altında bulunur...) yediriyodum...
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: orc_lord, 13 Temmuz 2005 02:57 tarihinde demiş ki: çok tatlı görünüyor yavru pirana. büyüyünce o kadar tatlı olacak mı bilemiyorum :-p evet dynamic. tanıdığımın hayvan gibi bir akvaryumu vardı. pirana ve astronot türü balıklar besliyordu. kıyma yerine sosis atıyordu o :) heheh sosis iyiymiş benim murat diye bi arkadaş astronot hastasıydı evin bahçesini kazıp solucan toplayıp canlı yem diye onları atardı deneyebilirsin sende piranalarında[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bugün normal balık yemlerini evde olan çiğ bir dana ciğerinin kanına buladım ve balıklara verdim, baya hızlı bi şekilde tükettiler.....da akvaryum hastalık kapacak danadan diey korkuyom şimdi..:D[signature][hline]|Sul of Eclipse}-->Bounty Hunter<-------> |Sul of Ragnaros| <---Dwarf Hunter----> ////Donnie Darko aint MAD
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Daha cabuk buyumesini istiyorsan ciger var.Bicakla parcala ciger ver.Veya canli balik/olu balik.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 balıklar öldü arkadaşlar!!..:((( sabah akvaryuma bir baktım su YOK!!! Piranalar serilmiş yatıolar,:'( Akvaryumdaki kumu boşaltınca camda tabanda boydan boya bi çatlak. Tabi 75litre suyun halıya dökülmesi cabası. Çok üzgünüm.[signature][hline]|Sul of Eclipse}-->Bounty Hunter<-------> |Sul of Ragnaros| <---Dwarf Hunter----> ////Donnie Darko aint MAD
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 gerçekten kötü bir kaza. üzüldüm :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Öne çıkan mesajlar