Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küçük Pirana!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence besleme...ama yani...ne desem acaba...wicdanım sızlar şimdi...bişey yedir dersem...ama buldum!!!...kendiliğinden ölmüs haywan!!!çünki pranalar doğal hayattada %75 leşçildirler...hem ekolojiyi etkilemez hem vicdanın rahat...hem haywanlar yumuşak et yemiş olur...ben solucan we tesbih böceği(kabuklarını cama çarparak kırıyolardı...her taşın altında bulunur...) yediriyodum...
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 13 Temmuz 2005 02:57 tarihinde demiş ki:
çok tatlı görünüyor yavru pirana. büyüyünce o kadar tatlı olacak mı bilemiyorum :-p
evet dynamic. tanıdığımın hayvan gibi bir akvaryumu vardı. pirana ve astronot türü balıklar besliyordu. kıyma yerine sosis atıyordu o :)

heheh sosis iyiymiş benim murat diye bi arkadaş astronot hastasıydı evin bahçesini kazıp solucan toplayıp canlı yem diye onları atardı
deneyebilirsin sende piranalarında[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
bugün normal balık yemlerini evde olan çiğ bir dana ciğerinin kanına buladım ve balıklara verdim, baya hızlı bi şekilde tükettiler.....da akvaryum hastalık kapacak danadan diey korkuyom şimdi..:D[signature][hline]|Sul of Eclipse}-->Bounty Hunter<------->
|Sul of Ragnaros| <---Dwarf Hunter---->
////Donnie Darko aint MAD
Mesaj tarihi:
Daha cabuk buyumesini istiyorsan ciger var.Bicakla parcala ciger ver.Veya canli balik/olu balik.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage)
CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
Mesaj tarihi:
balıklar öldü arkadaşlar!!..:(((

sabah akvaryuma bir baktım su YOK!!! Piranalar serilmiş yatıolar,:'(

Akvaryumdaki kumu boşaltınca camda tabanda boydan boya bi çatlak. Tabi 75litre suyun halıya dökülmesi cabası.

Çok üzgünüm.[signature][hline]|Sul of Eclipse}-->Bounty Hunter<------->
|Sul of Ragnaros| <---Dwarf Hunter---->
////Donnie Darko aint MAD
  • Yeni Oluştur...