Iituem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 deep bak benim sesimi kötü yere çıkarmadım.tamam c/p yapmış iyi olmuş.benim ses çıkarmamın nedeni belphegor olduğumu belirtmekti ve o aradada dedimki keşke c/p yapmasaydın ben bunları biliyorum.bu arada c/p yapılan yeni üyeler bura hakkında hiç birşey bilmiyor.ben belphagor ismi ilede c/p aldığım için herşeyi araştırdım.benim amacım kavga çıkartmak değil,sadece belphegor olduğumu belirtmekti...[hline]It Is A Good Day To Die Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iituem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 senin bu forumda kimseyi aşalamaya hakkın yok!sende dahada eski adminler var bunu unutma:hrr:.[hline]It Is A Good Day To Die Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 şşşş balonlu çocuk sende fazla oluyosun deep-night hadi bastır koç Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Belirtmeseydin kardeşim allah allah mecburmuyuz senin belphefor olmanı bilmeye belki biz seni yeni biri olarak addedip yepyeni bir arkadaşlık kurmak istiyoruz?!?? Ne hakkın var bizim duygularımızla oynamaya?[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: Iituem, 21 June 2003 12:08 tarihinde demiş ki: senin bu forumda kimseyi aşalamaya hakkın yok!sende dahada eski adminler var bunu unutma:hrr:.[hline]It Is A Good Day To Die Adminlerden daha büyük Allah var![hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Allah haddini bildirecek sana emin ol ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iituem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 bilmek zorunda değilsiniz!sadece söylemek istedim...[hline]It Is A Good Day To Die Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Senin isteklerin yüzünden bizim dengemiz bozuluyo kardeşim biraz nefsine hakim olacak insan istediklerini yapmadan bşakalarını da düşünecek[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Birinin özgürlüğü diğerininkini kısıtlar kardeşim olmaz öle şey... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Eheuheuh şaka ya alınma :lol: yine de sabrını takdir ettim :)[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iituem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ama böyle şakayada eşşek şakası denir:).[hline]It Is A Good Day To Die Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iituem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 sabrettim sabretmesinede.bu şaka biraz daha sürseydi patlayacaktım sinirden:D.[hline]It Is A Good Day To Die Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Şakanın allahı budur eşşşek şakası :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 hoşgeldin yine[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 bekle biraz kasıp kedi yapam (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ahah mrmedia nın kedileri süper olur valla :)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 _________________ | | | H O Ş G E L D İ N | | _______________| /_/ /_/ (='o'=) [Konuşan Kedi v2.0][hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 21 June 2003 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 demediimmi ;)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ben yaptımı şeklimi koyarım (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Lan deep yine yapcagını yaptın lol[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iituem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 gercekten cok pis bir saka oldu.neyse tekrar herkese belphegor olarak selam:).[hline]It Is A Good Day To Die Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 lol nasıl anlamadın shaka oldugunu ben onu annamdım[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Eski üye nasıl olsa belphegor diye ses çıkartmadım, yoksa yemiştin editi kafana kafana Imza çok güzel oldu ehe sağol. [hline] Deep-Night, 21 June 2003 12:12 tarihinde demiş ki: Adminlerden daha büyük Allah var! [Bu mesaj Nefr tarafından 22 June 2003 01:49 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: Llama, 21 June 2003 11:41 tarihinde demiş ki: gırınce avatarında ben belphegor mı yazıyor bılelım senın oldugunu la havle... ilk mesajı okursan dediğini görürsün[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ehueh lol! HARİKASINIZ YARDINIZ GECE GECE[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.