Iituem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 evet arkadaşlar genel bölümdede belirttiğim gibi ben belphegor.kuzenim accsini geri istediği için kendime acc almak zorunda kaldım.tekrar selam:).kedi şu kulaklık işini halledersen sevirim.[hline]It Is A Good Day To Die Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Hoşgeldin Iituem Daha c/p yapacak botlar uyanmadıkları için ben yapıyourm senin c/p'ini. Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın. Eğer hala heyecanın yatışmadıysa yeni açılan bölümümüz komikte biraz gezinip neşelenebilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim. İyi eğlenceler =][hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iituem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 c/p yapmaya gerek yoktuki.zaten ben burayı biliyorum kaç aydır buradaydım:).[hline]It Is A Good Day To Die Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ukala. battımı c/p[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iituem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 şimdi boşu boşuna sinirlenmeye gerek yok:yapma:.sadece söyledim boşuna c/p yapmışsın diye.[hline]It Is A Good Day To Die Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Lan burda c/psi olmayanlar var be utan tüüh[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 :hmm:[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iituem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 siz galiba anlamadınız.bana daha öncede c/p yapmıştınız.ben belphegor'um ama o kuzenimin accsi olduğu için geri vermek zorunda kaldım ve yeni üyelik aldım.yani belphegor ismine siz c/p yaptığınız için biliyorum herşeyi.[hline]It Is A Good Day To Die Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 gırınce avatarında ben belphegor mı yazıyor bılelım senın oldugunu la havle...[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 fazla c/p goz çıkarmaz:D[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iituem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 tamam sakin ol!ben topic'i açarken başta belirtmiştim.neyse görmediysen boşver Llama.[hline]It Is A Good Day To Die [Bu mesaj Iituem tarafından 21 June 2003 11:44 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 :-O ben ozur dılerım o zman gormemısım kusura bakma ...[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iituem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 önemli değil canım:).kusursuz insan yoktur...[hline]It Is A Good Day To Die Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Ha görmek zorundamıyız yani ne tersliyorsun ki hemen. Forumda kavga çıkartacaksan sürekli hiç gelme.[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iituem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ben forumda kavga falan çıkartmak istemiyorum!hemde görmek zorundada değilsiniz!sadece söylemek istedim...[hline]It Is A Good Day To Die Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Ohoo öyle her isteyen istediğini yapsa ne olacak halimiz allah allah rahat mı batıyor kardeşim. Sürekli böyle kavgacı tipler?![hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iituem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ben şimdi rahatsızlık çıkaracak ne yaptım?ikincisi kavga çıkaracak hiç birşeyde yapmadım ben:hrr:.ama sen nedense kavgayı çok seviyorsun galiba,sürekli kavgadan bahsediyorsun.[hline]It Is A Good Day To Die Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Bak öyle kızgın smileyler koyup ortamı kızıştırma.[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iituem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 şu güzel ortamdada kavga etmeyelim.neden kavga etmek istiyorsunki?[hline]It Is A Good Day To Die Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Şşşşşşş deep çok oluosun ama sen ha yeter bu kavgacı kişilik.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 yenı gelen bırı ıcın hıc yakısmıyor[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 SEN NASIL BENİ KAVGA ETMEKLE SUÇLARSIN! BAK ARANIYORSUN AMA KAVGA ÇIKARMAK İÇİN ELİNDDEN GELENİ YAPMA[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iituem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ben seni kavga etmekle şuçlamıyorum!sadece kimse o yazıyı görmek zorunda değil diyorum vede ben Llama görsün diye zorunluluk tutmadım sadece söyledim.boşuna uğraşmıssın c/p ile ben zaten burada eski üyeyim diye:yapma:[hline]It Is A Good Day To Die Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Ne yani adam bi kere yazmış kabalık yapmaya ne gerek var kardeşim yani kendine çeki düzen ver biraz. Yeniysen yeniliğini bil. adamın suçu ne geleneği devam ettirmek istemiş başka eski üyeler de yeni geldim diye toic açıyor onlara da c/p yapıyorlar. Onlar niye sesini çıkarmıyor?[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Ben eskiyim aşmışım sen yenisin eziksin haddini bil.[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.