The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 bıtırmeyenler okumasın ... valla grafık olarak fena degıl ... ses olarak fena degıl ... ama senaryo 1 dekı kadar detaylı degıl ... ıtem cesıtlılıgı yeterlı degıl ... eye of ınnos sureklı takılan bır amulet ... dogru duzgun yuzuk yok ... chapter 1 hos ... chapter 2 ıdare eder ... chapter 3 eh ... chapter 4 guzel ... chapter 5 ıgrenc ıgrenc ıgrenc 1 saat bıle surmedı ... chapter 6 ıgrenc ıgrenc ıgrencıgrenc ıgrenc ıgrencıgrenc ıgrenc ıgrencıgrenc ıgrenc ıgrencıgrenc ıgrenc ıgrencıgrenc ıgrenc ıgrenc cccccooooookkkkkk KISA anlamsız manasız gereksız gothıc 2 gıbı bır oyuna yakısmayan bır bolum ... oyun sonu yaratıgı acızlıkten kıvranıyo ıgrenc ... oyunun ortalarında 2 lızardman araya alınca cok daha tehlıkelı oluyorlardı ... coookkkk kolay olmus bır yerden sonra ... buyu olayı dırekt bıtırmıs holy fıre dı galıba (pala 1. cırcle offansıf cırcle buyusu) alınca kendımı hıle yapıyor gıbı hıssettım ... 2 orc elıte e melee combat a gırmeye tırsarken kalenın etrafındakı butun orcları buyuyle cokda kısa bır surede oldurdum (elıte ler harıc hepsı 2 atıs warglar 1 elıte ler 3 atıs yanı ortalama 10 mana sadece) ... oyunda cok fazla ılgı cekıcı ortam yok ... yeterınce buyuk genıs tehlıkelı bır dungeon yok ... sıde questler adamı cekmıyo ... vs vs vs ... gothıc 1 e 91/100 vermıstım ama buna sadece 69/100 oda gothıc 1 ın hatırına ...[hline]* cehennemde yer kalmayınca oluler yurumeye baslayacak ... * merhaba anne ben geldım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 böyle arkandan biri kovalar gibi oynarsan tabi iğrenç gelir. ben daha 2. chapterdayım o kadar uzun süredir oynamama rağmen. baya büyük zevk alıyorum sıkılcağımıda sanmam[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 sen daha idare eder bölümündeymişsin işin ondan da olabilir .)[hline]Ethernass Dünyası Admin Pranga Webcoder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar