darth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya bende KA yı yüklerken hata weriyo hala düzelmedi yazı şu "the version comparsion failed. the setup will now terminate" lütfen yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya lütfen yardım edin bu oyunu oynamazsam çatlarım plsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 helpppp yardım edinde bende geliyim burda yazanları okudukça sinirlerim bozuluyo yardım edin ya ne olur tınlıyan bile yok beni ???? yoksa varmı ???? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Oyunu sil tamamıyla yeniden yükle... Tamamıyla dan kastım, uninstall etsen bile program files klasörünün altına bak, orda klasör falan bişiler bırakmış olabilir. Onları da temizle, registry den de e-games diye bi arama yapıp bulduklarını temizle, sonra restart yapıp oyunu yeniden kur bakalım olacakmı...[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: KaKsi, 21 Temmuz 2005 13:38 tarihinde demiş ki: Oyunu sil tamamıyla yeniden yükle... Tamamıyla dan kastım, uninstall etsen bile program files klasörünün altına bak, orda klasör falan bişiler bırakmış olabilir. Onları da temizle, registry den de e-games diye bi arama yapıp bulduklarını temizle, sonra restart yapıp oyunu yeniden kur bakalım olacakmı... +1 bende cesitli yerlerde bunu yazdim ama hala inatla ayni seyler söyleniyor . Birde arkadaslar eger cektiginiz dosya hata veriyorsa .. ayni dizine download etmeyin hatta mumkunse bir netcafeden DL ettirip CD ye yazdirin ;)[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya ne yapıyım olmuyo işte ekle kaldırdan silerkende aynı hatayı weriyo birde onu deniyim bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 registry yapıyorum ama isimli dosya windows tarafından bulunamadı felan yazıyo şimdi ne yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Klasörü silmek istediğinde dosya kullanımda gibi bir hata veriyorsa, makineni resetleyip, Güvenli Kip Modunda Windows u açıp silmeyi denemen gerekiyor. Muhtemelen nasıl bir şekilde kullanımda kalıyorsa o klasör ondan dolayı bu bahsetmiş olduğun yükleme hatalarını alıyor olabilirsin.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 onu nasıl açcam yani güvenli kip modunda nasıl açcam pc yi bende fazla soru sordum ama gerçekten bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 wındows baslamadan f8 e basılı tut cıakn menude en ustte guvenlı mod mu guvenmlı kıp mı ne ole bii yazar o işte[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 açılırken F8 e basıp ordan Güvenlik Lipi Seçmen gerekior[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bilgisayarı resetlediğinde, Windows yükleniyor ekranı gelmeden önce hatta ram test esnasında bile olabilir, F8 tuşuna basmaya başla, zamanı geldiğinde zaten sana bir menü getirir, ordan güvenlik modu yada güvenli kip yazan seçeneği seçersin öyle açılış yaparsın. Edit: Yada klavyeden soldaki shift(üst karakter) tuşuna basılı tut. [signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs [Bu mesaj KaKsi tarafından 21 Temmuz 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ok saolun kardeşlerim eger olursa yazarım cvp gerçi olmazsa da yazcam ama olsun yeniden saol un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 puff düzeltem derken batırdım :D neyse umarım sorunun halloldu Bu arada Lipi deil Kipi :P yalnış yazdım :D [Bu mesaj CursetH tarafından 21 Temmuz 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya ordan denedim silmeyi ordan da silinmedi hep aynı hatayı weriyo yukarda yazdıgım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 deliricem birazdan 3 günden beri bu sorunla çalışıyom yoksa oyunu bırakcam yada ke çıkana kadar ko da dvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar