Necro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Dc olduğ8unuz anda ok a basmadan select char dierek oyundan çıkın tekrar girerken hesap kullanılıyor demiyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 usko da server secerken dc olursanız dırek ok demeyın yıne server ısmıne tıklayın ve gırıs ı deneyın her 3 dc nın 1 ınde tutuyor ve gırıor deneyın belkı ie yarar[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bi de Şu notice kutusunun gelmemesi hadisesi var. GM lere ulaşmaya çalışıyorum. Bi tanesi ilgilendi sağolsun. Gerekli açıklamayı yaptım. Cevap bekliyorum. Umarım cevap gelicek. Bu sorundan yakınanlar lütfen belirtsin... IP ile ilgili bişe olduğunu düşünüyorum...[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 murtaza sence yine mı ip sınırlama fln var?[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bi anlasam zaten...[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 sakın yıne ufaktanda olsa o iğrenc olayı yapmasınlar ya alla alla cok garip ya ınsallah yoktur[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar