RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Arkadaşlar ben bu aleti yeni aldım.Ufak bir sorunum oluştu.Aleti şarja takmayınca açılmıyor.Bakıyroum şarja takıncada şarjı full olduğunu gösteriyor.Aynı şekilde bilgisayara da takılınca sorunsuz çalışıyor.FAkat normal zamanlarda açılmıyor alet.Neden olabilir?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Hadi be arkadaşlar,yok mu yardım edecek?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 garantisi yok mu? aldığın yere götür.[signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 İdeefixe ten aldım 2yıl garantisi var fakat çanakkalede oturduğumdan nereye götüreceğimi bilemiyorum.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 merkezi ara ordan öğren.[signature][hline]let's rock !
Öne çıkan mesajlar