marksman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 charımımı çaldılar die düşünürken .www.knightonlineworld.com dan girdiğim log in to receive customer support bölümünden girip. ıd ve şifremi girdim yanlış şifre dedim .tekrar denedim yine aynı sonunda şu yazı çıktı'' Your IP Address has been blocked because of too many trials with wrong password. Please contact kol support. Thank you. bu durum geçicimi yoksa gittimi aylarımın emeği ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 geçici diye biliyorum ama yanlış olmasın[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Olmazsa proxy dene.. Veya modeme restat at.. (statik ip yoksa)[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 neyse eve gidiom umarım bişi yazar bilen arkadaşlar yarın okucam hepsini. iyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sitede olna geçici ama invalid diosa patlatmışlar seni,aynısı benim başıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bir kaç saat sonra o blok kalkar ve tekrar bi kaç kere şifreni girme hakkın doğar. Ama web sitesinde şifreni üstüste bi kaç kere şifreni yanlış girersen hesabını tekrar bloklar yine beklemek zorunda kalırsın.. Bu sırada konu ile başlığın alakasını çözemedim :-p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Valla ben de çözememiştim ama zaten her mesajımda bana tepkiler artıyor diye bişey yazmayayım dedim :P[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 usko da ip blocklanıyor char deyil ip deyiştirerek deneyebilirsin sanırım..[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 hala invalid password o kadar uğraş verdik.onada yanmıyorum.inn deki eşyalara yanıyorum hayatta toplayamam bi daha onları. fakkkk belki yaparız bişilerde açılır ya.açılırsa diğer adamıma vercem bütün eşyaları.her an charım hacklenir korkusuyla oynayamam yada ke yi beklerim bende. deimosamı başlasam acep ayrıca fatih le bu konuyu konuşuyoduk hata olunca direk oa sormak için konu başlığını öyle yazdım benim charım can çekişiyo adam geyiq yapıyo yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Doğum tarihini doğru girdiysen(yada hatırlıyorsan), bu linkden değiştirmeyi dene passwordü http://www.knightonlineworld.com/account/forgot_password.asp Ama hacklendiysen inn boştur :( En azından karakteri kurtarırısın.[signature][hline]---------------- Nick:Nyaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:56xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ilk üye olduğudna pin kodu veriyodu onla alakalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar