Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Visual Basic 2005 Beta Katılma Fırsatı

Gilean

Öne çıkan mesajlar

Microsoft bir hayvanlık yaparak betaya başvurduğunuzda size 4 gayet kutulu 4 tane visual basic ile ilgili dvd gönderiyor.üstelik shipping dahil herşey BEDAVA. Tek yapmanız gereken üye olmak ve betaya katılmak.28 gün içinde yollanacak densede 1 hafta sonra elinizde oluyor.

http://www.microsoft.com/emea/msdn/betaexperience/[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Sosyal ağlarda paylaş

göndermezlerse sıkarım gırtlaklarını.okadar umutlandım sipariş verirken.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

bir pokluk olmasın bu işte microsoft adreslerimizi alıp basmasın sonra evimizi :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

evet microdoft gönderiyor hatta nisandan beri yapıyor bu işi , ben visiual studio .net 2005 beta2 istedim 1 hafta kadar önce :) benim arkadaşlar daha önce istemişlerdi onlara geldi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bana gelen bir maile göre 2 hafta içinde 60.000 kişiye yollamışlar bu zamazingodan.nasıl oluyor bu iş..bizi mi s...eviyo yoksa microsoft?[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de az önce oturuyodum camış gibi,kapı çaldı,sucudur dedim annem seni soruyolar dedi.DHL görevlisiymiş.Microsoft tandır dedim anneme,bi an dumur oldu,ben imzamı attım ve paketimi aldım.içinden 4 CD lik bi kutu çıktı.Çok hoşuma gitti bu kadar kısa sürede gelmesi.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...