Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Microsoft bir hayvanlık yaparak betaya başvurduğunuzda size 4 gayet kutulu 4 tane visual basic ile ilgili dvd gönderiyor.üstelik shipping dahil herşey BEDAVA. Tek yapmanız gereken üye olmak ve betaya katılmak.28 gün içinde yollanacak densede 1 hafta sonra elinizde oluyor. http://www.microsoft.com/emea/msdn/betaexperience/[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 para dürtüyo adamları katılalım bakalım[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bak bu gusel oldu işte :)[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 istedim ben severim, visual basic'i :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 benim telefon numaramda sorun cıkartıyor nasıl doldurucam ya anlamadımki?[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hallettim telefon seysini[signature][hline]S.E.N. [Bu mesaj keyn tarafından 12 Haziran 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 eyvalla[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 HALEN mi gonderiyorlar bunlari,yeter be 1 aydir gondermedikleri adres kalmadi resmen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 gelmedi benim dvdlerim hala ve halas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Sınırlı sayıdamı ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 benim bildiğim değil[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 göndermezlerse sıkarım gırtlaklarını.okadar umutlandım sipariş verirken.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bir pokluk olmasın bu işte microsoft adreslerimizi alıp basmasın sonra evimizi :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 o kadar kişiye nasıl göndereceklerki ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 evet microdoft gönderiyor hatta nisandan beri yapıyor bu işi , ben visiual studio .net 2005 beta2 istedim 1 hafta kadar önce :) benim arkadaşlar daha önce istemişlerdi onlara geldi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 -nerde beleş oraya yerleş. -fazla mal göz çıkarmaz ilkeleri ile hareket ettim ve katıldım.. kimbilir belkide merak sarar öğrenirim.. =)[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bana gelen bir maile göre 2 hafta içinde 60.000 kişiye yollamışlar bu zamazingodan.nasıl oluyor bu iş..bizi mi s...eviyo yoksa microsoft?[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 tüm dünyaya yollasalar komaz onlara adamlar yanına çekmeye çalışıo geliştirmenleri yoksa gidip linux olayına giriyolar şahsen bizde linuxu daha çok seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Date of order: 13.06.2005 Shipiing Date : 13.06.2005 Date of Delivery : 22.06.2005 cabuk oldu baya ya=)) dhl ile göndermişler...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 türkiye yok[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 tamam varmıuş ben yalnış yere girmişim[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Annem aradı az önce bi paket geldi üstünde microsoft yazıo filan dedi he koy oraya dedim :), bi haftada geldi hayret bide sp2 istedim şimdi ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben de az önce oturuyodum camış gibi,kapı çaldı,sucudur dedim annem seni soruyolar dedi.DHL görevlisiymiş.Microsoft tandır dedim anneme,bi an dumur oldu,ben imzamı attım ve paketimi aldım.içinden 4 CD lik bi kutu çıktı.Çok hoşuma gitti bu kadar kısa sürede gelmesi.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bana da bugün geldi. önce otobüsteyken birisi aradı ben gürültüden tam anlayamadım ne dediğini ama adresimli ilgili bişi sordu. "diçer kargor" gibi bişi anladım. eve geldikten az sonra da kargo geldi, DHL imiş :)[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bende form doldurdum zahmet edip,bekliyorum $imdi.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar