Jean_Ali Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Beyler bende +7 wood staff var +8 bi türlü yapamadım lütfen yardım edin ne gerekli?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bus?[signature][hline]Nick : TT__ Job : Mage flame/glacier (paper mage) LvL : 4* Clan : n00bz Server : Deimos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Tamam alırımda normalde ne gerekli yapmak için bus mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 masraf istiosan bide trina denen şeyi al :)[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 pazarda 1 milyona satıyorlar yada git yarım saat worm kes ya stiletto yada staff çıkar :D[signature][hline]Nick : JoNyBLaCk Server : Deimos Irk : Karus Class : Paper Mage Flame Rulazz :D Level : 4X Np : 5XX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Murtaza bi de sna bi sorum var o zaman peki low qualty jewel ne işe yarı quest item dio ama ben anlamadım.Yardım cı olumusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 low quality jewel sorusunu ben sormuştum bizim klandan arkadaşlara, adını hatırlamıyorum birisi bana CUS yerine geçer demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 emmevelakin ben bi türlü koyamadım onu anvile.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: HasMez, 20 Temmuz 2005 19:09 tarihinde demiş ki: emmevelakin ben bi türlü koyamadım onu anvile. :)[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enerji Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Solucandan düşüyo. Bana +8 stiletto düştü geçen ark a da +8 staff flame 64 düştü... Solucanla uğraşamam dersen. 800K - 1,5 million arası satılıyo bi pazarı gez istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Yardımlarınızı için tşkler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar