NohGye Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Arkadaslar telefondan mail sayfasina resim ata biliyorum fakat.. E-mail sayfamdan telefona nasil mail ata bilirim veya atabilirmiyim.. yardimci olursaniz sevinirim .. Icq'da online'ım Mail:[email protected][hline]" Love Is Nothing Without Fucking " ICQ : 820195 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 hiç sanmıorum onu 7650 veya 3650n yoksa. onlarda bile sanmıorum gerci ama... cunku telefonun netteki belirsiz piksellerde olan resmi kucultme gibi bi yetenegi oldugnu sanmıorum[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Email adresinden değil ama telefona göre uyarladığın! resimleri download edebilirsin sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar