Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçek olan hangisi ?

Zagg

Öne çıkan mesajlar

O resmi sen mi çizdin şimdi? Eğer öyleyse söyle. Yukarıda resmi ben yapmadım tasarımını ben yaptım demişsin. İlla da bir yargılama bekliyorsan (ne yapacaksak artık haxxorlarız sitesine adamın heh) orjinalini de koy resmin de bir bakalım.[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti

Beleş Upload: www.megaupload.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zed, 17 Haziran 2005 14:04 tarihinde demiş ki:
her ikisi de büyük ihtimalle resimleri bi yerlerden yürüttüğü için hangisinin hangisinden aldığı pek önemli değil gibi.

+1[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 17 Haziran 2005 14:33 tarihinde demiş ki:
ikisindede resimler çalınmış..belli..
bence de iki resimde alıntı. ama biri diğerinden çalınmış değil. ha fikri yürütmüştür orası farklı.

şöyleki; bir resim diğerinden alınmış olsa üzerindeki yazıların adam akıllı temizlenmesi lazım ki resme şöyle bir bakınca ve zamanında uzun uzun oturup yaptığım düzeltmeleri hatırlayınca bu derece düzeltmek sıkar biraz. anca temiz şekilde nette aynısını bulmuştur diğer eleman.

ve evet soruda çok saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zagg, 18 Haziran 2005 11:17 tarihinde demiş ki:
Çalışmayı yaptığım resimde bu..
[spo1=Orj. resim...][/spo]

Çalmış şerefsiz ;)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zopik, 19 Haziran 2005 05:01 tarihinde demiş ki:
şöyleki; bir resim diğerinden alınmış olsa üzerindeki yazıların adam akıllı temizlenmesi lazım ki resme şöyle bir bakınca ve zamanında uzun uzun oturup yaptığım düzeltmeleri hatırlayınca bu derece düzeltmek sıkar biraz. anca temiz şekilde nette aynısını bulmuştur diğer eleman.

Bak ama ilk resimde yazının olduğu yerde siyah bir leke falan var denizin dalgalanmasında bi ecübüklük var.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

resmi de burdan bulmuşun
uyarı: aranılan resim sondan 12., açmadan iki defa düşünün resimlerin maşallahı var 4 oda 1 salon:-)
bu durumda ikinizde sağ alttaki imzanın sahibinden çalmışınız. kullanırken izin almadın heralde:)[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...