Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 3-4 Kb ile çekiyorum clientı. Vazgeçtim ben de.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Werewolf, 16 Temmuz 2005 21:59 tarihinde demiş ki: 3-4 Kb ile çekiyorum clientı. Vazgeçtim ben de. http://server14.download.filefront.com/eajfvfpgvy+/Terra/KA_v1298_20050527.exe burdan 30k ortalama ile cekebilirsiniz[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:3x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Çok müteşekkirim efenim.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bugün şansa deimosta abyssden mirage dagger çıktı çok mutluyum ama kullanamıyom :D[signature][hline]Server=Diez Nick=Redah Job=Arch Mage Lvl=63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Sakın ola yardımcı programlar kullanmayın download sırasında. İe kendi kendine indirsin. Yardımcı program kullanıp 4 kez bozuk dosya çeken insan motifi: Şekil1a : ben[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Murtaza, 10 Temmuz 2005 17:20 tarihinde demiş ki: said: fatihkaraca, 10 Temmuz 2005 17:19 tarihinde demiş ki: Cıx.. Değil... Birisi var, sadece o gelmemi isterse ona duyduğum sevgimden dolayı gelirim... Ben mi :D:D Fatih bana bozukmuş, kontrol ettim mesajları. Aynen dediğim gibi Fatih'cim... Bu mesajın altında senin dediğin gibi bi msj yokmuş...[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Hani sen benim aldığım ss de fatihe yolluyalım ss yi dedin ya. Ondan bozuk o bence :P[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Werewolf, 16 Temmuz 2005 22:59 tarihinde demiş ki: Çok müteşekkirim efenim. rica ederiz efem ne demek[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:3x Clan:n00bz [Bu mesaj RuneLaFey tarafından 16 Temmuz 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Murtaza, 16 Temmuz 2005 23:34 tarihinde demiş ki: Fatih bana bozukmuş, kontrol ettim mesajları. Aynen dediğim gibi Fatih'cim... Bu mesajın altında senin dediğin gibi bi msj yokmuş... La havle vela kuvvete.... Edit şeyi : Çok uykum var yatıyorum. Bu konuda cevabı yarın veririm..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 17 Temmuz 2005 05:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 up...[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 JUEHEUHEUEHUEHUEHUEHEUHUHEUEHUH daha ne up u bitti gitti :D[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar