-13- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Beyler fifayı yükledim (full compact ve tpical olarak da denedim) mach bashlarken windowsa dönüyor nedenini bileniniz warsa cok makbule gecher??
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Valla bende de açılmamıştı o sinirle cdyi kırmıstım.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar
tunca Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 aldığın cd den olabilir. bir de update ini dene derim. bende hiç sorun yok cıktığından beriçatır çatır oynuyorum valla.[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 futbola da fifaya da kafam girsin hiç sevmem bana ne :-P[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Zaten ISS'in PC versionunu yapsalar zavallı EA zarar etmeye başlar FIFA serilerinden.[hline]This Cat Scratches Free.
Öne çıkan mesajlar