Joker Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ImageBox'a Basılı tuttuğunda çalışmasını istiyorum ne yapmalıyım?[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yazmayı unutmuşum VB kullanıyorum...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 belli bir süre basınca mı yoksa basılı tuttuğu süre boyunca mı? bastıktan 5sn sonra bir işe başlasın diyorsan delay koy, bitince tuşa hala basılı mı onu kontrol et. basılı ise işlemini yap. diğeri de benzer şekilde olacak. tuşa bastığında bir booleanı true yap, bıraktığında false yapsın. tuşa basma eventine de "while(boolean=true) ....." şeklinde yazarsın.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 işte imgboxta basma eventi yok sorun orda.. yada ben bilmiyorum? buton deil yani..[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yokmu anlayan yaw :([signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 imgbox componentine hiç raslamadım ki :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar