gish Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 sinir oldum şu ana kadar oyunda hiç tam çözüm kullanmadım ama burda baktım yine birşey anlamadım robotla lazerlerden geçemiyorum.lazerleri görünür yaptım fakat sürekli yakalanıyor orada save'i olan varya yollayabilir mi?[signature][hline]Dance with the dead in my dreams Listen to their hallowed screams The dead have taken my soul Temptation's lost all control Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ya soyle bisiy yapiyorsun, once ilk lazerden gecip sola donuyorsun, oradan tepelerden gece gece en son kutuya kadar geliyorsun. yalniz ilk once kontrol panelinin karsisindaki duvardan baslaman gerekli.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gish Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 önceden okudum ama olmuyor sürekli lazerlere yakalanıyor[signature][hline]Dance with the dead in my dreams Listen to their hallowed screams The dead have taken my soul Temptation's lost all control Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Lazerlerden geçmek o kadar sorun değil ya, öncelikle düz yoldan ilerleyeceksin ki burada zorlanmazsın hakikaten yavaş lazerler. Ondan sonra unutma düz yolda ilerlemek yerine soldaki duvara tımanıp öyle ilerlemeye başlayacakasın. Sağdan gitme şansın sıfır o lazerler geçilmez, eski yolundan da ilerlenmez. Soldaki duvara tırmanacaksın ve öyle ilerleyeceksin. Her lazeri geçtikten sorna durup diğer lazerin geçiş yollarını anlayabilme imkanın var, çok sorun olmaması lazım. Biraz uğraş.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bazı lazerleri iyi takip et tam kutudan ayrılırlarken harekete geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mondain Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hep yanıyor ya bende sinir oldum son yere geliyorum olmuyor save i olan var mı orada yada ben save yoliyim geçin verin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yoo bitirdim ve gayet saglikliyim...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ehe, bende oyle. lazerli bolumu gecebilecegine eminim, biraz ugras, lazerlerin calisma prensibini ezberle, bulacaksin bir yol. bu arada robotorumcegin tavana cikabildigini unutma. basarilar =)[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar