nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bugn launchpad i actim bikac dosya yukledi, snra play dedim transmitting diagnostic files dedi.. bole bisi cıkmamıstı daa oncedn hayırdır fln dedim cat bi msj: "we have detected a client crash....". full scan fln yaptm msjda dedigi gibi ama deisen bisi yok.. n simdi olay? naapmam lazm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 official forumları arastırmayı ogrenecen. http://forums.station.sony.com/swg/board?board.id=Announcements Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 pardn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Starwarsgalaxies dosyasindan "profiles" i sil(içinde karakter bilgilerin var)Profiles'i silince yeniden gir oyuna macroların ve notepad silinir ama sorunun da düzelir CesR.BAYROG[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 gerek yok, bu problem düzeltildi[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar