Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hocam onlar nedir yaf demın dunyadakı en buyuk elmanın adı en diye cıktı bende dedim pamela anderson silikonu oldumu :)[signature][hline]Doldur be meyhaneci .. Yanıyor içim içim. Doldur be meyhaneci çabuk doLdur içeyim . Doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehim . Doldur doldur doldur doldur doldur bitsin ...
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Seni şuraya alalım ---> TIK[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 zıvadan çıkıyor konu dışı kankalar bastı pls.[signature][hline]let's rock !
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Eşşeğin zki kaç cmdir türünden sorular acaip itici geliyor bana.. Çocuklara özel genel kültür ansiklopedisi gibi be..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 güneş ne kadar sıcaktır? elledi sanki . o reklam da feyk bence.[signature][hline]Ardhath Quendra Messor, 19 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki: yakında ibathanesi olmayan eve de tapu vermezler.. allahım sen bizi kurtar duy sesimizi
Öne çıkan mesajlar