Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hocam onlar nedir yaf demın dunyadakı en buyuk elmanın adı en diye cıktı bende dedim pamela anderson silikonu oldumu :)[signature][hline]Doldur be meyhaneci .. Yanıyor içim içim. Doldur be meyhaneci çabuk doLdur içeyim . Doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehim . Doldur doldur doldur doldur doldur bitsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Seni şuraya alalım ---> TIK[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 zıvadan çıkıyor konu dışı kankalar bastı pls.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Eşşeğin zki kaç cmdir türünden sorular acaip itici geliyor bana.. Çocuklara özel genel kültür ansiklopedisi gibi be..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 güneş ne kadar sıcaktır? elledi sanki . o reklam da feyk bence.[signature][hline]Ardhath Quendra Messor, 19 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki: yakında ibathanesi olmayan eve de tapu vermezler.. allahım sen bizi kurtar duy sesimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar