Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bende creative audigy 2 zs ve creative 7.1 inspire var ama soyle bir sorum olacak . sesi eax'li yani 7 kolondon birden dinlemek icin aptal creative media source programini calistiriyorum ve playlist hic kullanisli degil + en fazla 100 sarki aliyor. simdi size sunu soracam bu isi winamp'te yapamazmiyim zamaninda bakmistim olmamisti galiba diye hatirliyorum , oluyorsa ozel bir versiyon yada ayar falanmi gerekiyor ?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yokmu hic bilgisayarinda 7.1 kullanan yahu[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bende senin kullandığın sistemin aynısını kullanıyorum ama öyle bir sorun olmuyo bende media source da 8000 adet sarkı var[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar