behran Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: kawa, 29 Ağustos 2004 21:18 tarihinde demiş ki: Çok ilginç siteye ya bende buradan öğrendim açıkcası siteyi arkadaşlar hep "gel abi siteye vs..." diyordu ama bende buradan gördüm merak ettim felan valla ilginç enterasan teenage gençlerin çoğunlukta olduğu bir site.ayrıca bende mi bilmiyorum ama bir sorun var davetiye yollayamıyorum, yolluyorum fakat maile ulaşmıyor bileniniz var mı bu konu hakkında? aynı sorun bendede var saınırım kapandı üyelik[signature][hline]12 - 11 - 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Nefret bir site. Tavsiye etmiyorum. Yonja daha iyi.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 abim üye ama davetiye sistemi calısmıyor..bozukluk var.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 kötü bi reklam yöntemi...[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 garip bir yermiş walla :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ben de bi thread actım biraz once, i$te thread acmadan once ara$tırma yapmamanın yan etkileri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 mümkünse beni de invite edin icq: 512575 msn: [email protected] mail: [email protected] allah razı olsun diyorum : ))[signature][hline]Si vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 tarabyada uşaklar etilerde........[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Benide davet edin diyecem ama cok kil bir siteye benziyor. Neyse.. Unuttum ; msn [email protected] [Bu mesaj mikado tarafından 25 Eylül 2004 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Hebele.[signature][hline]To ascend you must die, you must be crucified.For your sins and for your lies, goodbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Üye olmuş olan biri olupta, benide davet ederse sevinirim. Bakalım kimler tanıdık?[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Presure Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Beyler şu davetiyeyi [email protected] veya 9919293 nolu icq ya atarsanız varya süper olucak.Karşılıksız da bırakmam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iwamaryu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Llama, 11 Ağustos 2004 12:16 tarihinde demiş ki: ben uyeyım [Bu mesaj Iwamaryu tarafından 31 Aralık 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 uyeyim ama sarı kartım var davet yollayamıorum :([signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ben üyeyim[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ben değilim[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bende pending durumdayımda sapları (alınmayın çoğumuz sapız) davet edenlere sarı kart veriyolar hatun davet etmek gerek =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ben de üyeyim , ama sarıkartlıyım üye olanlar nickim "-head" ekleyin ehe[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Alexi Septimus. Isteyen ekler. Geçen sene baharda falan açmıştım sanırsam.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Çok gereksiz bir site insanı sinir etmekten öteye gitmiyor. Gençliğimizin ne halde olduğunu görüp bunun hakkında bir ödev hazırlayacaksınız o zaman tam size göre bir site. Nasıl yozlaşmış bir gençliğimiz var girin görün. Ben bu kadarını söyleyeyim. not: Bir arkadaşım davet etmşti 2 hafta dayanabildim sonra kendi isteğimle sildim hesabımı cidden deliriyorsunuz bir süre sonra.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 davetiye gönderebilicek varsa çok makbule geçer.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 mail ver ryancm[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: narin, 14 Ocak 2005 20:48 tarihinde demiş ki: mail ver ryancm yazdım özelden , teşekkürler.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 haydaa narinden ses seda kesildi ? yokmu başka gönderebilicek ?[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Kenderleme, 11 Ağustos 2004 02:35 tarihinde demiş ki: bu o zevzek-yonja kırması olan yer değil mi? aman yok almiyim ben oysa.. zaten etrafta bi ton böyle saçma sapan yer var bunun özelliği nedir ki böyle üyeliğin gizli saklı herkese kapalı olması mı? alakası yok, gayet hos,seviyeli 1 ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar