kam3r Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Adkadaslar windows 2000 kurulu pcde kurulum esnasında f kalvye olarak kurulum yapılmış.F klavye yerine Q klavye takıldı. Fakat açılışta şifre koruma bölümünde halen daha f olarak ayarlı bunu registerden nasıl değiştire bilirim. şisdiden teşekkürler.
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 denetim masasına gireceksin, orada Regional Settings veya Bölgesel Ayarlar diye geçer. gir oradan, başlangıçta kullanılacak klavyeyi q'ya al. f'ide sil sistemden.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected]
kam3r Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 masum koylu bizde biliyoruz orasını ole olmuyor sen benim anlatmak istedigimi anlamadın galiba dunyalı dost ;)
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sana yardım etmek isteyene verdigin cevaba bak ne halin varsa gor.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 biz kardeşiz :D tam3r, kam3r![signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected]
Öne çıkan mesajlar