Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bravo,KO nun official Forumunu Hacklemişler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet olay bu,forumu direk secretgroup.org diye bir siteye yönlendirmişler.Ben foruma az önce girdim.Umarın Db yi hacklememişlerdir.BU konuda bilgisi olan - yani bu olayı yaparken daha basit bir şekilde mi yoksa database i de elde edecek şekilde mi haretket ettikleri - biri varsa lütfen cevaplasın.Çok yazık,türk bayrağı var ve de..Sonra bu oyunda türkler neden kötü anılıyor diyorlar.
zzz
Mesaj tarihi:
topici görüdğüm anda türkler yapmıştır kesin dicektim ben de, zaten öyleymiş=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Mesaj tarihi:
Lİnke falan gerek yok.KO nun anasayfasındaki forum.Sanırım daha birçok kişinin bundan haberi yok bile zzz.
Girmeyi falan denemeyin foruma,ben uyarı olsun diye yazdım.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar,forum USKO nun ve sağlam değil.Foruma girmeniz lazım görebilmek için yani log in olmanız lazım ama bunu yapmayın diyorum.Ne kadar güzel bi olay oyunun içine tamamen edildi sayılır,bide ana siteyi hacklerlerse tam olcak.
Mesaj tarihi:
farkettiniz mi anlar misiniz bilmem ama altyapi olarak da inanilmaz kotu o forum... html falan enabled durumundaydi. hatta birisi bi baslik acip icine direkt msg box koyabilmis.
guvenlik sifir yani.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
  • Yeni Oluştur...