sinned Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Evet olay bu,forumu direk secretgroup.org diye bir siteye yönlendirmişler.Ben foruma az önce girdim.Umarın Db yi hacklememişlerdir.BU konuda bilgisi olan - yani bu olayı yaparken daha basit bir şekilde mi yoksa database i de elde edecek şekilde mi haretket ettikleri - biri varsa lütfen cevaplasın.Çok yazık,türk bayrağı var ve de..Sonra bu oyunda türkler neden kötü anılıyor diyorlar. zzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Biri tutorial hazırlasın nasıl öküz olunur die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 topici görüdğüm anda türkler yapmıştır kesin dicektim ben de, zaten öyleymiş=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya hakkettiler ama bi dünya laf sölediler türklere ii olmuş databasde gitsin baştan kasalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinned Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Edit:Yanlış anlama. [Bu mesaj sinned tarafından 20 Temmuz 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Link koysanıza?[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Birader böyle hack olayına girenlere dedim o lafı niye çöküyon ki lafın üzerine. Foruma anasayfanın yanındaki forum şeyini tıklayarak giriyoduk di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bi saniye annamadım ne oluyo arkadaşlar bu tepki banamı usko yu hacklediler anladığım kadarıyla ona ii olmuş dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinned Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Lİnke falan gerek yok.KO nun anasayfasındaki forum.Sanırım daha birçok kişinin bundan haberi yok bile zzz. Girmeyi falan denemeyin foruma,ben uyarı olsun diye yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hangi sunucunun forumları işte onu belirtmemişiniz ki. Usko sağlam gibi görünüyo. Du bi de mykoyu deniyek.[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ben giriyom :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinned Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Arkadaşlar,forum USKO nun ve sağlam değil.Foruma girmeniz lazım görebilmek için yani log in olmanız lazım ama bunu yapmayın diyorum.Ne kadar güzel bi olay oyunun içine tamamen edildi sayılır,bide ana siteyi hacklerlerse tam olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ya bi link verin alla alla. bi ctrl+c ctrl+v bu kadar mı zor. Ben bayrak felan göremedim?¿?[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 farkettiniz mi anlar misiniz bilmem ama altyapi olarak da inanilmaz kotu o forum... html falan enabled durumundaydi. hatta birisi bi baslik acip icine direkt msg box koyabilmis. guvenlik sifir yani.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Zaten şu aşamada login deniyecek kadar kek değilim asfasfsfafsa[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ben kekim demekki :D neyse değiştirdim şifreyi. Hem usko oynamıyorum zaten hack yersem koymaz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar