Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bravo,KO nun official Forumunu Hacklemişler

sinned

Öne çıkan mesajlar

Evet olay bu,forumu direk secretgroup.org diye bir siteye yönlendirmişler.Ben foruma az önce girdim.Umarın Db yi hacklememişlerdir.BU konuda bilgisi olan - yani bu olayı yaparken daha basit bir şekilde mi yoksa database i de elde edecek şekilde mi haretket ettikleri - biri varsa lütfen cevaplasın.Çok yazık,türk bayrağı var ve de..Sonra bu oyunda türkler neden kötü anılıyor diyorlar.
zzz
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi sunucunun forumları işte onu belirtmemişiniz ki.
Usko sağlam gibi görünüyo.
Du bi de mykoyu deniyek.[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki:
boşverin usko'yu bence de.
usko öldü.
devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :)
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bi link verin alla alla.
bi ctrl+c ctrl+v bu kadar mı zor.
Ben bayrak felan göremedim?¿?[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki:
usko öldü.
devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten şu aşamada login deniyecek kadar kek değilim asfasfsfafsa[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki:
usko öldü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...