marksman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 arkadaşlar account ve paswordumu giriyorum invalid diyor... bu hepinizdemi war yoksa gettimi charlar geçende olmuştu sanarırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bazen olur yarım saat sorra tekrr dene gıden eden yoktur bence bekle bıras ve dene olağan bı durum usko da...[signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tribula sen bilirsin ben şifreyi değiştirecem ama.doğum tarihini hatırlamıom yani o zaman kafadan atmıştım.ve artık biri şifremi çaldı benden ben o tarihi hala hatırlayamıyorum.int. sitesinden ayarlarım yada profilim gibi bi bölüm war mı . shitttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 http://forum.paticik.com//view.php?id=118092&page=2 Burda invalid password konulu bir metin var.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bende doğum atrıhımı sallamsıtım sorra gerı aldım nası oldu dersen: once uyelık aldım sorra sıteden ıd ıle gırıs yapıp d.tarıhımı unuttum. ıd yı kımseyle paylasmadım ve adamımın calınmasından korkuom gıbı ıvır zıvır yaz cvp gelıcektır 1 gun içinde (uyeysen 24 saatte deılsen 72 satte ama uye olmayana yardımcı olmuolar). senden ıd nın san aıt olduğunu ıspatlamanı ıstıcekler yanı senden dıer bılgılerı ıstıcekler onlarıda nası bulucan: bı tane daah explorer penceresı ac eve yıne ıd ıle gırıs yap sıteye orada kımlık bılgılerın yazıodur onları cvp olarak gonder eğer sorun cıkmazsa san doğum tarıhını verıolar aklıma gelmısken ben olası doğum tarıhlerınıde yazmıstım yanı su 5 ınden bırdır veya bunların farklı varyasyonudur gıbı... ben bu sekılde aldım baska alan var mı bılmıom belkı bı cozum olur yanı yardımcı olur ınsallah sorr ad asıfrenı deışştır ama su ankı sorunun bence oyunun garıp hatalrından bırı yuzunden oluor[signature][hline]::NeveRminD:: server:Ares Clan:The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 malesef üye değilim.umarım fatihin dediği hatadan olmuştur. int.kafede oynamanın allah belasını versin eğer aklımdaki kişiler aldıysa charımı evlerini biliom gidip basacam şimdi yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melihh_41 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 olum bak ben daha yeni makinayi kurdum beni deli etme aklindaki kisi benim ona bi daha dusun aynisi banada oldu ayni sifreyler biri daha acc actiginda oluyo ben simdi kafeye gelicem duzeltiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 melih harcanıosun sen buralarda. git istihbarata fln gir düşünceleri okuyosun mübarek.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ordan konuşma cak cak msn e gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 abi benim de doğum tarihi sallama ama onu bile not almış bi insanım, amaç lamerlara zorluk olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melihh_41 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 merak etme oraya gireriz sen rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 la adama bak sanki hiç tanışmıyoz hava olsun die burdakilere klavye erkekliği yapma bana ben isim werdimmi sazan gibi atlıon hemen lamere bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 aynısı bana oldu patlamışsın geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar