Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

el ve tırnak takıntısı:P

tashmoo

Öne çıkan mesajlar

walla bende acip war yannıs anlamayın ole sapıkca fetısısım dııl ama acaıp bı takıntı, kızların ılk baktıgım yerlerı ellerı :D hastamıyım? wede bu kadar cıddı oldugunu bılmıyodum bu takıntımın en son super gusel bı kız yerıne ellerı daha gusel oldugu ıcın cırkın bı kıza yazarken buldum kendımi, olayın cıddıyetını anlayın.warmı bunun piskolojıde bı adı falan?
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi silinir bu topic.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

tahrik oluyomuşsun işte öpmek,yalamak hatta ısırmak falan istiyosun.fetişitsin sen ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Sosyal ağlarda paylaş

arkadşım inkar etme artık bu yazdıklarından bu ortaya cıkıyor .. şöle bi el olsada bi öpsem ısırsam falan trıplerıne gırıyosun muhtemelen..bızı aldatmaya kalkma sakın bariz bir fetişizm sezdim sende ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 20 Temmuz 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
arkadşım inkar etme artık bu yazdıklarından bu ortaya cıkıyor .. şöle bi el olsada bi öpsem ısırsam falan trıplerıne gırıyosun muhtemelen..bızı aldatmaya kalkma sakın bariz bir fetişizm sezdim sende ..

muhahahahhahah olm adamı pişman ediceksiniz lam.
hala gülüyorum mesajına bakıp bakıp :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşm takıntı makıntı yok bak ben bi yerde rastlamıştım bi psikolog hanım yazmış.böyle milletin tırnagından hoşlananlar kafadan tırnak fetişisti olup ilerki safalarda tırnakları yalamak,öpmek hatta ve hatta ısırmak yavaş yavaş parmaklarada aynı şeyi uygulamak süretiyle parnak fetişisti oluyormuş.Yani bizden saklanama gerek yok biz bir aileyiz ve senide aramıza kabul etmişsek bazılarımızın parnak ve tırnaklarını feda edebiliriz.Fetişist olduğunu itraf etmen yeterli ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...