caitiff Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 denız atı dvd 0312 438 30 00 Ankara hoşdere'De dün bir tane aldırdık arkadaşa ve elinde bir tane daha var adamın.. isteyen bence irtibata geçsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 oha ben ben soledim dun ne zaman yayıldı düştü buraya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bulva'mı soyledin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 antalyada bulabileceğimiz yer bilen var mı :P hiçbi yerde yok nalet olası şey... yeni konu açmadan burda sorayım , netten sipariş edicem artık başka çaresi yok ama ufak tefek şeler var kafama takılan.. şimdi guidede yazılı sitelerden bi tek gameloaded.co.uk da var oyun. orda up to 21 days diyo 3 hafta çok gibi geldi ama beklerim heralde... burdan alan var mı ? daha doğrusu istanbul dışından alan var mı ? ben kemerdeyim gidip antalyada postaneden alma derdim fln olmaz de mi :) bi de ben gameseek.co.uk da buldum.. burda 7 days diyo ki bu çok işime gelir. burdan hiç alan var mı ? güvenilir mi kapıma kadar gelir mi oyun :P [Bu mesaj Deacon tarafından 20 Temmuz 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 antalyada adana izmirde istanbulda yok.. :) bir 4 gün aradık... net'ten alacaksanda 1 haftada gelen amazon.co.uk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 istanbulda nası yok maltepe karfır megavizyondan arkadas aldı gecen hafta doluymuş ;)[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 amazon.co.uk sanırım 2. el satıyor ? used yazıyo çünkü :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: heso, 20 Temmuz 2005 15:50 tarihinde demiş ki: istanbulda nası yok maltepe karfır megavizyondan arkadas aldı gecen hafta doluymuş ;) yok yok yok.. git bir daha bak istersen cumartesi baktık yoktu orda... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Deacon, 20 Temmuz 2005 15:54 tarihinde demiş ki: amazon.co.uk sanırım 2. el satıyor ? used yazıyo çünkü :S no comment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 cahilliğime ver ilk defa netten alışveriş yapmayı düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerden bulcaz oyunu bide bunun stresini yaşa oyun nerden bulcaz die. öss stresi bitti bu başladı şimdi yaaa[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: caitiff, 20 Temmuz 2005 14:50 tarihinde demiş ki: denız atı dvd 0312 438 30 00 Ankara hoşdere'De dün bir tane aldırdık arkadaşa ve elinde bir tane daha var adamın.. isteyen bence irtibata geçsin.. bak yukarda yazdim bende oyun vardi arkadasa yuklemistik zaten ankrada arkadaslara aldirtip serail'ı okuttum gerisinide bizim cd'lerden yuklettim burda bir arkadasinden cd bul yukle orda tanidik varsa aldirt sonrada serial'i gir olsun bitsin daha sonrada cd'in kargo ile gelir.. valla dun 2 tane vardi ve bir tanesini arkadas aldi almak isteyen cabuk davransin.. yemin ederim ki, adana, trabzon, izmit, izmir antalya hicbiryerde yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 güvenemem bana mağazandan alcağım orjinal box oyun lazım[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yahu ordakide orginal box oyun bir tanidigin alsin zaten yokmu ankarada bir tanidigin birileri.. :) yahu banane ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ben ılk cıktıgında ıst bakırkoy d&r dan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bende izmir civarında hiç bi yerde bulamadım. Türk sitelerinin hiç birinde yok sendit.com dan sipariş ettim.O da pre-order mış 12 ağustos'ta release olacak dio bakalım bekliyip görücez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 arkadaşlar gameloaded.co.uk veya gameseek.co.uk dan alan yok mu hiç ? antalya kemerdeyim evime kadar gelir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bende d&r dan vermiştim sipariş 3 gunde geldi verdigim gunun ertesi gun stokta yok ibaresi vardı guseldi :D[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar