Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow cd'si arayanlar....

caitiff

Öne çıkan mesajlar

antalyada bulabileceğimiz yer bilen var mı :P hiçbi yerde yok nalet olası şey... yeni konu açmadan burda sorayım , netten sipariş edicem artık başka çaresi yok ama ufak tefek şeler var kafama takılan..

şimdi guidede yazılı sitelerden bi tek gameloaded.co.uk da var oyun. orda up to 21 days diyo 3 hafta çok gibi geldi ama beklerim heralde... burdan alan var mı ? daha doğrusu istanbul dışından alan var mı ? ben kemerdeyim gidip antalyada postaneden alma derdim fln olmaz de mi :)

bi de ben gameseek.co.uk da buldum.. burda 7 days diyo ki bu çok işime gelir. burdan hiç alan var mı ? güvenilir mi kapıma kadar gelir mi oyun :P

[Bu mesaj Deacon tarafından 20 Temmuz 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
caitiff, 20 Temmuz 2005 14:50 tarihinde demiş ki:
denız atı dvd
0312 438 30 00
Ankara hoşdere'De dün bir tane aldırdık arkadaşa ve elinde bir tane daha var adamın.. isteyen bence irtibata geçsin..

bak yukarda yazdim bende oyun vardi arkadasa yuklemistik zaten ankrada arkadaslara aldirtip serail'ı okuttum gerisinide bizim cd'lerden yuklettim burda bir arkadasinden cd bul yukle orda tanidik varsa aldirt sonrada serial'i gir olsun bitsin daha sonrada cd'in kargo ile gelir.. valla dun 2 tane vardi ve bir tanesini arkadas aldi almak isteyen cabuk davransin.. yemin ederim ki, adana, trabzon, izmit, izmir antalya hicbiryerde yok..
Sosyal ağlarda paylaş

bende d&r dan vermiştim sipariş 3 gunde geldi verdigim gunun ertesi gun stokta yok ibaresi vardı guseldi :D[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...