schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bende bi Sony Net MD MZ-N707 modelinde bir alet var ama disklere bir turlu sarki yukleyemiyorum, mutlaka bir arkadas biliyordur diye size danismak istedim. Gerekli aramayi yaptim ancak ise yarar bir seyi birakin hicbirsey bulamadim ------- sorunum su; Net md'ye Sony'nin kendi programi MusicStage ile sarkilari transfer ediyorum sorun yok ancak bittiginde kablosunu cikartip dinlemeye calisiyorum hicbirsey calmiyor ama okuyor. birde diski cikartip tekrar takiyorum disk bos diyor, bilgisayara tekrar bagladigimdada diskteki butun sarkilarin yok oldugunu goruyorum. yani sonuc olarak yuklesemde siliniyor. ----- Bir bilgisi olan varsa ve yardim ederse cok memnun olacagim tesekkur ediyorum. (ben bulursam belki birileri daha ayni sorunu yasar diye bunun altina yazarim, hala ugrasiyorum)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yazma islemi bitince kabloyu sokmeden stopa bas. baska bisi gelmiyor bunun disinda aklima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yazma islemi bitince zaten stop dugmesi kapaniyor (devre disi kaliyor) anlayamadim ne oldugunu hala ugrasiyorum[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar