Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss ye son 10 saat :P

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eyw 230+ beklıyorum 3. gırısım zaten bu sefer bu ısı halletmek istiyorumda strese maruz kaldım :)[signature][hline]Sunucu:Adonis
Class:Rogue/Archer
Lvl:6x
Weapons:İronbow

Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p

Mesaj tarihi:
yok knıghtı fln bıraktım hayatımızı somurdu karı kıza fln takılıyom :P[signature][hline]Sunucu:Adonis

Mesaj tarihi:
said:
DraculaVigorous, 20 Temmuz 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
karşı cinsi garı gız diye tanımlayan insan motifi
pehhh :)

ne komik bızım su ılk okulda yaptıgımız yang ın dolabını acarsan ne olur yang kızar tarzı esprılere benzemıs[signature][hline]Sunucu:Adonis

Mesaj tarihi:
walla ben ilk okulda oyle espri duysam weya oyle bi espiriye maruz kalsam okulu bırakırdım direk o moralle okunurmu be :)[signature][hline]Server:Beramus
Clan :PaybacK
ID :Caogia
Char :ArchMage
>>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Mesaj tarihi:
said:
Malach, 20 Temmuz 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
Ooof off..Sınavda keşke abyss kırdırsam mı kırdırmasam mı diye düşünmeseydim :)

Ah ulan bende geçen sene ÖSS matematik bölümünde "Ulan şu partiyle girsek kesermiyiz acaba adamı. Yok yok bi tane mage lazım" gibisinden düşüncelere dalmıştım. Genede en iyi matematik sonucumu çıkardım o ayrı :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Mesaj tarihi:
uheuhe aadam sınava girio 9 du sanırım
matemartik sorularıyla bogusurken bi sey takılıo kafasına sınavdan 12 de cıksam 14.00 da samma cıkıcak nasıL kescez :Pp

I love you KO i hate you too.. :)[signature][hline]Server:Beramus
>>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Mesaj tarihi:
:P beyler ko geyıgıne cevırmeyın ıcımız yanıyor surda stres panık olduk 3.5 atıyoruz yatıstırıcı temmenılerınızı beklerken sız sammanın spawn saatınden bahsedıyonuz ya zuahaha ne aclık .....[signature][hline]Sunucu:Adonis

Mesaj tarihi:
said:
Malach, 20 Temmuz 2005 00:45 tarihinde demiş ki:
Yaw Marmara'ya giremezsem ne etceem...:)

Ailen katıysa altına, değilse şansına edecen valla :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Mesaj tarihi:
ueuheuhe :)
baba meslegine devam oku oku nereye kadar :))

lvl 65 adam tum questleri yaparaakmı 65 oldu sanıosun :)[signature][hline]Server:Beramus
>>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Mesaj tarihi:
said:
Eternalus, 20 Temmuz 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
abim girdi bu sene 3. kez, bizim evde de bi gerginlik var. Allah yardımcınız olsun abi ne diyim

aynı gergınlık bendede mevcut kasıldım[signature][hline]Sunucu:Adonis

Mesaj tarihi:
uheuheuehe )))

ben kazanamassam pederin box dancing skili acılıo :) ben ise karsısında civcivli bi noob :Pp[signature][hline]Server:Beramus
>>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
  • Yeni Oluştur...