Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Benı acayıp stres bastı paylasalım ıstedım konusalım 11 e kadar da uyuyamacagım herhalde heyecan bastı :P
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bol şans..[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 eyw 230+ beklıyorum 3. gırısım zaten bu sefer bu ısı halletmek istiyorumda strese maruz kaldım :)[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 öss de ne ya git cz harpy yap :Ppp[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yok knıghtı fln bıraktım hayatımızı somurdu karı kıza fln takılıyom :P[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 uheuehe :) karı denmez bayan diceksin LoL :)[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 karşı cinsi garı gız diye tanımlayan insan motifi pehhh :)[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Sadece Knight Online oyuncuları Öss'ye girmedi. (bkz: konu dışı)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ooof off..Sınavda keşke abyss kırdırsam mı kırdırmasam mı diye düşünmeseydim :)
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: DraculaVigorous, 20 Temmuz 2005 00:26 tarihinde demiş ki: karşı cinsi garı gız diye tanımlayan insan motifi pehhh :) ne komik bızım su ılk okulda yaptıgımız yang ın dolabını acarsan ne olur yang kızar tarzı esprılere benzemıs[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 walla ben ilk okulda oyle espri duysam weya oyle bi espiriye maruz kalsam okulu bırakırdım direk o moralle okunurmu be :)[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ÖSS'nin lvl kaç ki? CZ'de sıkıştırırız iti :D
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Valla "4 yanlışa 1 doğru" skili acayip can yakıyo dikkt et..Noob olabilir ama edit işte abi :)
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Malach, 20 Temmuz 2005 00:31 tarihinde demiş ki: Ooof off..Sınavda keşke abyss kırdırsam mı kırdırmasam mı diye düşünmeseydim :) Ah ulan bende geçen sene ÖSS matematik bölümünde "Ulan şu partiyle girsek kesermiyiz acaba adamı. Yok yok bi tane mage lazım" gibisinden düşüncelere dalmıştım. Genede en iyi matematik sonucumu çıkardım o ayrı :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 uheuhe aadam sınava girio 9 du sanırım matemartik sorularıyla bogusurken bi sey takılıo kafasına sınavdan 12 de cıksam 14.00 da samma cıkıcak nasıL kescez :Pp I love you KO i hate you too.. :)[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 :P beyler ko geyıgıne cevırmeyın ıcımız yanıyor surda stres panık olduk 3.5 atıyoruz yatıstırıcı temmenılerınızı beklerken sız sammanın spawn saatınden bahsedıyonuz ya zuahaha ne aclık .....[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Yaw Marmara'ya giremezsem ne etceem...:)
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 abim girdi bu sene 3. kez, bizim evde de bi gerginlik var. Allah yardımcınız olsun abi ne diyim
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Malach, 20 Temmuz 2005 00:45 tarihinde demiş ki: Yaw Marmara'ya giremezsem ne etceem...:) Ailen katıysa altına, değilse şansına edecen valla :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Yok katı değil :D Ama bi dahaki sene galaxies istiyodum ben :)
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ueuheuhe :) baba meslegine devam oku oku nereye kadar :)) lvl 65 adam tum questleri yaparaakmı 65 oldu sanıosun :)[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Eternalus, 20 Temmuz 2005 00:46 tarihinde demiş ki: abim girdi bu sene 3. kez, bizim evde de bi gerginlik var. Allah yardımcınız olsun abi ne diyim aynı gergınlık bendede mevcut kasıldım[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ya ama öss yi kazanamazsam "enigneering" skilli açılmicak :)
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 uheuheuehe ))) ben kazanamassam pederin box dancing skili acılıo :) ben ise karsısında civcivli bi noob :Pp[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Caogia o da güzel :) Ya sanırım 200 ün üstünde exp alırım sınavda..Bu da skille yeter heralde di mi?
Öne çıkan mesajlar