huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 rested sayiliyor mu yoksa hic etkisi yok mu ? kredi kartini kullandigim eleman 2 haftadir kismi iflas halinde actiramadi gitti . ben de hayallere kapildim "oo 2 haftadir rested ne bicim xp alirim" diye. kredi karti alamama laneti olan bir adam olmak cok kotu[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Rest en fazla 1,5 lvl'lık birikiyor :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 1.5 lvl de iyidir bos ver benim gibi adam icin hesap kapaliyken oluyor mu asıl merak konusu o .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar