Firesowl Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 26 nisan cumartesi venue openair de tekrar aramızda olacak buradan bana ulaşabilir dostlar konu hakkında görüş ve her türlü teklifi sunabilir adminler katılsa fena olmas seviyeli muhabbet olur[hline]Senle yada Sensiz ASLIHAN ICQ:448586 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Ne yani admin olmayanlar seviyesiz mi :-P ilgilenseydim bakardım, sadece o son satıra içerledim biraz... Not: Ben admin değilim, Müzik forumları alan yetkilisiyim, yoksa üyelerden bi farkım yok, hoş adminlerinde üyelerden bi farkı yok[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 venue opeair nerde tam olarak soleyebilirmisn[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 15 Şubat 2003 01:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar