scheize Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 voltajı aldığı pinler dağılmıştır onların hiç elime almadım bi tanesini bakın resmi budur sirkeci pasajında bulunur[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95
scheize Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 hatta eskiden voodoo3 3k lar pci dı arkadaş almıştı bundanda birşeyi halledememişti agp sevdası böyle boynunda takıl kalmıştı çok ucuz bunlar 6$mı ne fiyatı bunlar tr de daha yaygın bunlarda kartın takılmış hali[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Scheize ben adama zaten sordum bir tek tnt vardı ellerinde sipariş etmeleri gerekiyodu eğer gforceun pcı'a uyanı varsa beklerim dedi adamda yok dedi bende tnt aldım[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 en azından adam seneye oss ye girdiğinde takar %70 oyunuda oynardı seneye zaten elindeki kartın pci ını 45mhz e kadar çıkartır rahat, zaten agp de 66-99 arasıki 75 üzeri çıkmak zordur, yani gf4mx i çok rahat kaldırırdı o bandwidth[hline]
Öne çıkan mesajlar