Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 adam camdan işerken yazı yazmış çişiyle bizde o yazının ımlasını eleştriyoruz hasbınallah........[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Nie bu kadar kasiosunuz anlamadim , sevmiosani beyenmiosaniz post atmayin ..[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sevmediğimiz belirtmek için de post atmakta sakınca yok, hoşuna giden de gitmeyende bir yorumda bulunabilir yeter ki konuyla alakalı olsun değilse de ayrı bir topic açılır tartışılır gerçekten göze batan bir durumsa[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: narin, 20 Temmuz 2005 10:04 tarihinde demiş ki: Nie bu kadar kasiosunuz anlamadim , sevmiosani beyenmiosaniz post atmayin .. 3 kere okudum çözemedim. Bir adet dekoder edinmeye karar verdim sonra..[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar