twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sonraaa tükürüyorsun[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 erzincan tulum güzeldir aslında.. benimki sezonluk degisio walla, öle kesin bi favorim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yağlı beyaz peynir..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 tulum . soyle tuzlu tuzlu offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 tulumda tereyağ gibi bişey var mıdır ben nefret ediyorumda[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bütün peynirleri yerim :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: kingpin, 17 Temmuz 2005 18:42 tarihinde demiş ki: bütün peynirleri yerim :p +1 Ayrıcaaa, otlular hariç tüm peynirleri reçel ya da balla yemeyi severim :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam [Bu mesaj Nartanesi tarafından 17 Temmuz 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 dilim dilim kaşarlar olur ya onlar işte.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: metboy, 17 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: dilim dilim kaşarlar olur ya onlar işte. dil peyniri o ama sen iddia et hala =p[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 krem peynir :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: twistedemo, 17 Temmuz 2005 18:39 tarihinde demiş ki: tulumda tereyağ gibi bişey var mıdır ben nefret ediyorumda yoktur ama firindan yeni cikmis ekmegin arasina halis koy tereyagiyla bol tulum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: twistedemo, 17 Temmuz 2005 18:49 tarihinde demiş ki: said: metboy, 17 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: dilim dilim kaşarlar olur ya onlar işte. dil peyniri o ama sen iddia et hala =p Yok canım bence tost ya da burger için dilimlenmiş satılan peynirleri diyo, dil peyniri iplik iplik olur...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yok ben dedim ona telefonda konuşurken lif lif oluyo die yok o kaşar die tutturdu[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Keçi peyniri.Uff yanında bir dilim susamlı yada haşhaşlı ekmek :)_ _[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 En güzeli, Kaşar peyniri Tavada Yağ ile eritip yemek.. harika oluyor.Cıtır cıtır olan yerleride sonda Böyle sakız olasıya kadar yiyecen... OFF OFF!! kaşar olsada yapsam.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: twistedemo, 17 Temmuz 2005 18:56 tarihinde demiş ki: yok ben dedim ona telefonda konuşurken lif lif oluyo die yok o kaşar die tutturdu Dooru ya siz beraberdiniz dimi :utaniem: Pardon konu "peynirrrr" olunca heyecan yaptım. :) hehe[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Erutan, 17 Temmuz 2005 18:57 tarihinde demiş ki: OFF OFF!! kaşar olsada yapsam. o nedemek la ;) (çok pis laf çekerim)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 peynir sevmeyen insan yok gibi ne güzel =) benim tanıdığım değişik bir insan türü kaşar yemiyor![signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 peynir sevmeyen insan olması imkansız çünkü peynir sevmeyen insan olamaz :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ben çikolatadan nefret eden birini tanıyorum. Bundan sonra herşeye inanırım.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 jüpiterliler çikolata sevmiyo diye duymuştum ondandır.Marslılarda peynir sevmez mesela(alerji yapıyomuş)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yok artık çikolata olur mu yokama peynir daha kutsal =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: St_Dreamer, 17 Temmuz 2005 19:03 tarihinde demiş ki: jüpiterliler çikolata sevmiyo diye duymuştum ondandır.Marslılarda peynir sevmez mesela(alerji yapıyomuş) Aklıma şu fıkra geldi... 3 maymun Eczaneye gitmişler ve adama demişlerki Maymunlar:Bize 1 kilo domates verirmisin? Adam:Iyide biz ekmek satmıyoruzki? Maymunlar:Bizde zaten bisikletle geldik... Umarım anlamışsınızdır. :>[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yumşak ekmeğe sürülebilen tarzda yağlı koyun peyniri[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hem peynir hem zeytin hem çikolata sevmeyen insanlar var bu dünyada... ben peynirin zaten hastasıyım da.. en sevdiğim heralde abaza peyniri(duzsuz)/örme peynir(duzlu) aslında mihalıçı da çok severim. bi de sarı sakız peynirini. kısacası otlu peynir ve mavi peynir haricindeki hepsini zevkle tüketirim.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar