biko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: HymnOfSnuk, 19 Temmuz 2005 19:38 tarihinde demiş ki: evet mantıklı bu. demek ki her zaman mantıksız şeyler yazmıyorum di mi?:)[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır [Bu mesaj biko tarafından 19 Temmuz 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 "istisnalar kaideyi bozmaz" "bütün genellemeler yanlıştır" seç birini. :B[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: biko, 19 Temmuz 2005 19:35 tarihinde demiş ki: bence mükemmele en yakın ilişki,birbirini çok iyi tanıyan iki kişi arasında yasanabilir,sebebiyse bu tip ilişkilerde iki taraf da birbirin ne zaman ne hissettiğini,ne istedigini daha kolay anlar ve buna göre hareket eder,bu da ilişkide ki tartışmaları en aza indirerek uyumu arttırır,hepimizin istedigi de bu degil mi zaten,sevgilim beni anlasın,isteklerime cevap versin bunu istemez miyiz? [Bu mesaj biko tarafından 19 Temmuz 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] iyide o sevgili olmazki bence..direk evlenilecek kadın tanımıdır bu yazdıkların...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 evlenip napacaksın , beraber yaşa. :D[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 mandoo evlenilcek kadınla sevgili arasındaki fark ne? yani sevgilinle evlenmez misin? evlenmelik kadınlarmı var ben bilmiyorum? ben sevigli grubu kız mıyım? aydınlat beni =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar