Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 İstesende rollayamazsınız bi saatden sonra zaten hem izin vermezler(master looter) hem de size ait daha güzel bi leather çıkacaktır onun dışında shaman ve druide giden çok whitemane chapeau(vveya neyse:) gördüm umursanmaz bile:)[signature][hline]Dust to dust...Amen. Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall Weejas-60 NE Priest/Ragnaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Valla burda olay Mage>druid>diğer G'ler olabilir. Eğer bir mage istiyorsa (yada priest herneyse) o aleti, druid'in zar atmaya hakkı olamaz tabi. Ama ortada mage yoksa, ve herkes g demiş ise druid gayet n diyerek alabilir.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Qui ye katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bir mage'im. druid ya da türevlerinin iyi itemlara roll atmasını yanlış bulmuyorum. tabiki de "yaw lütfen rollma derim"[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar