Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 [signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Hahahaha, 2. resime yarıldım. [Bu mesaj Knixue tarafından 30 Ocak 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 /provoke3 komutunu kullan :P[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 eheuh güzel :D[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 2.resim bitirmiş olayı :)[signature][hline]Name:Buzkirpisi_ lvl 2x S xig Worior Harsch şitette+5/40 poi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Aslında ben 1. resmi daha çok sevmiştim :D:D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Soldaki kim abi,bomba yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 heauhauhaeuha :D Valla hiç tavsiye etmiyorum.. Şahsen ben 2 kızın arkasında öyle bi insanoğlu görsem, gözümün ucuyla bakmam. :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WooDoo_Ruy_Diaz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 murtazaaaa!!!!!!!! yıktın beni hani hayatında bir tek ben vardım vicdansız insan:( ben annemgile gidiyom[signature][hline]its good to be bad!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ahahauh! :D[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Sıkıldım senden! İStemiyorum artık seni. Ben bu bayanlarla arkadaşlık ediyorum. Hem onlarla aramda duygusal bişi yok. Sadece arkadaşız[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] [Bu mesaj Murtaza tarafından 30 Ocak 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WooDoo_Ruy_Diaz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 uhu uhu bunca zaman beni oyaladın iki tane çişli için beni sattın yaa alcan olsun bak görürsün intikamım acı olacak adi adam vicdansız insan kılıcın kırılır inşallah xp leri ks lere gidesice armorlarında defance kalamayısıca dts ler öpsün seni ben gidiyorum artık bu diyyarlardan.......[signature][hline]its good to be bad!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Yürüüüüüüüüüü... Kartlamışsın sen. Ben napayım seni daha.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Soldakiyle bi konuşsan benim için :)) plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hmmm Soldaki için bişi yapamam da arkadakiyle görüşme ayarlayabilirim. ne dersin?? :)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Yok almıyım:) onu rock a ayarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WooDoo_Ruy_Diaz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 beni sattı karılara bakyaa sivri kulaklı elf lere sattı beni uhuuu uhuhuuu[signature][hline]its good to be bad!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 :lol: sivri mivri hepsine açığım :D[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WooDoo_Ruy_Diaz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 höyttt clanımızdaki karılara sulanmayalım :D[signature][hline]its good to be bad!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WooDoo_Ruy_Diaz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bi isteğiniz varsa gece 12 den sonra işe çıkıyolar benle muhattap olmanız gerek murtaza anlamaz bu işlerden onun int i düşüktir :P[signature][hline]its good to be bad!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Nazar etme nolur çalış senin de olur. :) Tanışma hikayemiz şöyle oldu: Bi gün yine eslant'da gidiorum. Baktim ileride bi karışıklık falan var, infernolar, blizzardlar havada uçuşuyo. Yoldan çevirdim bi tane Uruk Hai'yi. "kardeş ileride noluyo" dedim. "Seni ilgilindirmez. Bizimkiler insanları sıkıştırdı pataklıyo" dedi.. Bak bak baaaakkk. Adam olmuş racon kesiyo bana. Bardish'in dipçiğiyle karnına dokandırdım hafiften. Baktım bu taklalar atıo yuvarlanıyo falan. "Kalk ulan artizlik yapma şebelek" dedim. Bu kalktı yerden "seni tenha da sıkıştırıcam, samma'lara kürdan yapacam, goblinler şöyle yapacak, kıçına hamam böcee kaçacak" vs.vs.vs. konuşuyo. Neyse gitti kalabalığa, hakkaten de uruk hai'ler insanlara dalaşmış. Önce bi öksürdüm, cıx, kimse duymadı. Bi daha öksürdüm. Bi tanesi döndü arkasını. Aslında Arkasını dönmemişti. Sadece tutup kafasını 180 derece çevirdim, bana bakmak zorunda kaldı. Neyse, bunlar bi panik bi panik. özetle ben oradaki dötü boklu uruk hai'leri bi güzel benzettim. Bi baktım yerde 2 hanımefendi baygın yatıyo. Hemen gittim yanlarına bi tanesi süre sonra ayıldı. Ama diğeri pek kendinde diildi. Hemen bizim Healer'a bi haber çaktım ohooop, 2 dakka sora damladı yanıma. "ilgilen bakalım hanımlarla" incitmişler onları dedim. Neyse, özetle böyle bi olay geçti başımızdan.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] [Bu mesaj Murtaza tarafından 30 Ocak 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WooDoo_Ruy_Diaz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 :tebrikz:[signature][hline]its good to be bad!!!!!!! [Bu mesaj WooDoo_Ruy_Diaz tarafından 30 Ocak 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yassa murtaza sen olmasan kim kurtacak insanları bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anthro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 haha benim charla yapmak lazım bunu cok şekşidir ^^[signature][hline]lvl 6x mage el-morad @ diez 2xxxx np complete +6 set with +7 elixir hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Female char mı? Hemen gel :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar