Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SENCE?

biko

Öne çıkan mesajlar

said:
arina, 15 Temmuz 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
eğer ilişkinin kurtarılma şansı yoksa,yani iki tarafında beyninde bitmişse ben karşı tarafın soylemesini isterim 'bitsin'diye.
ben de boyle dusunuyorum,diger turlu belki abartılı olcak ama vicdan azabı çekiyorum[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Sosyal ağlarda paylaş

o yada sen bunun bı onemı yok..
onemlı olan yasadıklarının arkadasında durabılcek mısın? yanı ılıskıdeyken sevıyorum dıyıp ılıskı bıttıkten sonra senı hıc sevmemıstım umrumda dıılsın olayları kotu...
yanı bıseyı soledıysen yada yasadıysan o seyın arkasında durmak lazım dıyorum ben...
sevdıysen sevgının arkasında ol eger sevmedıysen de hıcbızamn sevdım deme...
kımın ayrıldıgı onemlı dııl onemlı olan ılıskı sonrası olgunluk bence:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Sosyal ağlarda paylaş

bi de şey var mesela biz ayrıldık bi daha görüşmeyelim,niye ya?sen onla birlikte olduysan anlaşabiliyosun bi şeyleri paylaşabiliyosun demektir,sadece sevgili olarak anlaşamıyosundur,arkadaş olararak da gayet güzel şeyler paylaşabilirsin di mi ama?[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
biko, 20 Temmuz 2005 14:50 tarihinde demiş ki:
bi de şey var mesela biz ayrıldık bi daha görüşmeyelim,niye ya?sen onla birlikte olduysan anlaşabiliyosun bi şeyleri paylaşabiliyosun demektir,sadece sevgili olarak anlaşamıyosundur,arkadaş olararak da gayet güzel şeyler paylaşabilirsin di mi ama?
vallahi takdir ediyorum,her sözüme muhalefet ediyosun ya bravo:)[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olayin ne olduguna bagli ama eger sen bitirmek istiyorsan bence ondan once sen bitir derim ama o bitirmek istiyorsa ona birakma ayrilma isini.. Bencede ortak ayrilmak en iyisi ortak bir karar...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...