yosun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Puanlarım geldi sadece eskişehir yazmaya karar verdim (zaten çok önceden vermiştim) bölüm konusunda kararsızım; >>Fen Fakültesi<< -Biyoloji bölümü -Fizik bölümü -İstatistik bölümü -Kimya bölümü >>Mühendislik Mimarlık Fakültesi<< -Çevre Müh. Bölümü -Mlz.Bil.veMüh.Bl-İng >>İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi << (ortak bölümler olmalı) -İktisat Bölümü -İngilizce İkt.Prg. -İşletme Bölümü Bunlar girebiliceğim bölümler... Okumuş yada okumakta olanlar varsa fakülteler bölümler ve kampüsler hakkındaki görüşlerini bildirirse çok sevinirim[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 benim bildiğim daha çok iletişim bölümlerinde iyiydi anadolu üniversitesi[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 eger eskisehirde oturmayip sehir disi yaziyorsan kendini bulmani saglayacak bir kampus ve ortama gireceksin. eskisehirde okuyan arkadaslarim hem bolumlerinden hemde eskisehirden cok cok memnun. hatta oyle bir anlatiyorlar ki, ben kalkip gideyim istiyorum bazen. tebrik ederim.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 anadolu üniversitesi çevre müh.teyim ben.eğer şehir dışından geliyorsan benim gibi hayatının en güzel yıllarını yaşayacağını garanti ederim sana.izmirliyim izmirden sıkılıyorum artık.eskişehir mükemmel.bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Evet eskişehir dışından ist'ten geliyorum. hatta geliyoruz bi arkla nerdeyse aynı puanı yaptık aynı bölüme girip ev flm tutucaz peki eğitim flm nasıl sıkımı?[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bölüm olarak sana tavsiyem ingilizce iktisat.[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar