Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İMDAAT!!!...RADYO-SİNEMA-TELEVİZYON mezunları..ne yer ne içerler...nerde okunmalı..noolcak bitirince

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İMDAAAT! okuyacağım umarım...terch edicem bu kulaktan dolma bilğilerle...yardım edin fikir verin...marmara da okicam nası???[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Mesaj tarihi:
arkadaşlarım...yardım sexer dostlarım...bakın tercih yapıcam...yerdım edin yahu...[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Mesaj tarihi:
Anadolu üni iletşim epey köklü iyidir güzeldir ama Marmara iletişim sonuçta istanbuldadır çevre yapabilirsin daha rahat. Sinema-Televizyon hoş ama boş bir bölümdür, uzun yıllar okuyup mezun doluktan sonra iş arama sürecinin Yenibir.com değilde, Taksim deki bilimum barlarda (penguen bar gibi) başladığını görünce dumura uğrar insan....[signature][hline]"Coincidence is God incognito."
A. E.
Mesaj tarihi:
geçen sene arkadaşım girdi marmarada bu bölüme, o istiyodu açıkçası ne olursun bilmem ama istemek lzm ilk önce kararsızsan hiç tercih etme.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

• Yeni Oluştur...