amon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 İMDAAAT! okuyacağım umarım...terch edicem bu kulaktan dolma bilğilerle...yardım edin fikir verin...marmara da okicam nası???[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
amon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 arkadaşlarım...yardım sexer dostlarım...bakın tercih yapıcam...yerdım edin yahu...[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 benim bildiğim bu knuda en çok tavsiye edilen üniversite anadolu ve marmara
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Anadolu üni iletşim epey köklü iyidir güzeldir ama Marmara iletişim sonuçta istanbuldadır çevre yapabilirsin daha rahat. Sinema-Televizyon hoş ama boş bir bölümdür, uzun yıllar okuyup mezun doluktan sonra iş arama sürecinin Yenibir.com değilde, Taksim deki bilimum barlarda (penguen bar gibi) başladığını görünce dumura uğrar insan....[signature][hline]"Coincidence is God incognito." A. E.
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ya peki koç sinema televizyon hakkında bilgisi olan var mı? Acep iyi midir :/[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 geçen sene arkadaşım girdi marmarada bu bölüme, o istiyodu açıkçası ne olursun bilmem ama istemek lzm ilk önce kararsızsan hiç tercih etme.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
Öne çıkan mesajlar