LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 selamlar istanbul da okçuluk kursu ve derneği gibi bir olay nerde var?[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bakınız benzer konu:işte burda ya tam olarak adres veremicem cunku bilmiorum ama 30 unda sampiona var.istanbul okculugun tam adresini o zaman ogrenebilirim senin icin. ayrıca www.turkisharchery.org genel sekreterliğe yazarsan belki adresi bulmana yardımcı olurlar. ha bi yardımcı olur mu bilemem ama bunlar da bole paralı, genclik sporla pek alakası olmayan kluper.www.hedefsport.com www.okculuk.org[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? [Bu mesaj irin tarafından 18 Temmuz 2005 05:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj irin tarafından 18 Temmuz 2005 05:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 konu arattım daha öncede istanbul da adres bulamadım o yüzden bi de şansımı böyle deneyeyim dedim. ayrıca öğrenirsen minnettar kalırım...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 iriiiin irin...ok b.k diyip sinirimi bozma irin ....arkadaşlar ayıptır söylemesi bu irinin antrönörü tarafından 1,5 ay oyalandım soona bıraktım...gelecek görmüyodum zaten kendimde...bide yaş oldu 18...yaş haddi varmı ?ama hala yapmak isterim...istanbula gidince kendimi eski okçu diye yutturcam...[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 biricik amonum.senin tekniği gorunce sen ne dersen de inanmazlar cicim. nese msn cevirmeyelim ayıp oluo..[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar