deep_thinker Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 matematik bölümü yazmamı önerir misiniz diye bir soru sormak istiyorum.yani mat öğretmenliği değil direk fen edebiyattaki matematik.aslında bilgisayar istiyordum ama iyi üniversitelerin bilgisayarları tutmuyor.ben de 2. sınıf ünilerin bilgisayarları yerine odtü ya da boğaziçi nin matematiğine girmeyi düşünüyorum.puanımı da söyleyeyim 360 gibi gelcek sanırım gerçi 7 dk ya öğrenecem tam puanı ama..düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum..[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ben de boğaziçi matematiğe gitçektim, herkes iktisat oku dedi, boğaziçi iktisat düşünüyorum ama bakalım bir puanlar gelsin önce.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 beklediim gibi tam 360.272 geldi[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 benim de 369 geldi bakacaz artık iktisat mı yazarım ne yazarım.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Eferim caliskan patiler sizi :) 2 sene once benim girdigim donemde durum vahimdi yav patide bir gelisme var demekki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 abi ea yuzdelik dilim 0,54 boğaziçi iktisat 0,47 girebilir mi bea?[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 matematik bolumunun lisede gordugun metamatikle pek bi alakasi yok. liseson matematigi turev integral olarak biraz daha ilerliyo ama sonra ortalik karisiyo iyice.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar