Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deodorant,koltuk altı stickleri vs vs ...

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Ya benim aşırı bir terleme problemim var.Yaz kış ne zaman dışarıya çıksam koltuk altım terliyor sürekli mesela bilgisayar başında yalın ayak dursam ayaklarım ve ellerim terliyor çorap giymek zorunda kalıyorum.Bazen hepsi birlikte terliyorlar bazen tek tek uyuz bir durum.Ama koltuk altı olayına bir türlü çözüm getiremedim.Bu terletmiyor, 24 saat hede hödölerin neredeyse hepsini denedim evde dükkan açıcam az kaldı hiç biri zerre etki etmiyor.Psikolojik bir sorun cilt doktoruna gittik bunun bir çözümü yok dedi adam bir tane krem verdi ama fazla işe yaramaz dedi gerçektende yaramıyor.Birde hap vermişti ama oda süper uyku yapıyormuş normalde hayvan gibi uyuyan bir insanım ayıptır söylemesi kullanmaktan çekindim öyle olunca.

Neticede bu terleme sorununa bir çözüm getirebilen veyahut benimle aynı sorunu çeken arkadaşlarımız var mıdır merak ediyorum yoksa tek miyim :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

Denedik be horascım denemediğimiz yöntem kalmadı mı zannediyorsun ? öyle kolay bişey değil pudra sürüp yapmak pudra sürüyorum bu sefer t shirt lerin koltuk altı bembeyaz oluyor sapıtıyor.Ayrıcana pudra sürdükten belirli bir süre sonra yine terliyor delirmiştim bir ara...[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:

bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

Aynı sorun bende de var(sadece koltuk altı)...

Tam hatırlamıyorum ama ter bezeciklerini alıyorlardı sanırım...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili kingpin. kocan olacak o.. ay pardon. ehe.
bu sorununa önerecek tek bir şeyim kalıyor. hazır ol. havlu kumaşı alıcaksın. annene deldirip kenarlarını da diktiriceksin. deliklerden don lastiği geçiriceksin. omzundan koluna takıcaksın. koltukaltında havlu durucak.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

bi süre sonra t shirt lerin altıda pamuklaşmaya başlıyor ya kaliteli bi eşya giyicez periyodik olarak her dışarı çıkışımda kesin terlediği için yıpranıyor off.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:

Sosyal ağlarda paylaş

valla öle aşırı bi terleme durumum hiç olmadı allahtan ama ben her ihtimale karşı stick+deostik+deodorant kullanırım evden çıkmadan arabadada illa bi deodorant bulunur ve arabadan inerken bidaha sıkarım
yani eşeği sağlam kazığa bağla sonra allaha emanet et :)[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde nedense sağ koltuk altım aşırı terliyor böyle gündüz vakti sokağa çıkıyım on dakika sonra direk terliyor ve mafediyor adamı...:'([signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Sosyal ağlarda paylaş

kesin ise yarayan ilaclari var onlarin ter bezlerininin gozeneklerini kapatiyor .

gerci zararlarida var diyorlar ama bir doktor fayda zarar yorumunu yapip onerebilir .

ilginc nasil yok derler ilaci .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mix, 14 Temmuz 2005 23:28 tarihinde demiş ki:
kıllarınızı kesin

ya açıkçası koltuk altında çıkan kıllaırn işlevini çözemedim.Hoş başka yerde çıkanlarınkinide çözemedim : ).Koltuk altı kılı terlemeye yardımcı mı oluyor yoksa terlemeyi önlüyor mu benim kessem de kesmesemde terliyor valla : ([signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...