Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Selamlar, Ben Catacombs E.P. almayı düşünüyorum ancak merak ettiğim bir konu var... Catacombs da gelen karekter yaratma özellikleri ( göz rengi, burun büyüklügü , facial özellikleri ) daha onceden açmış olduğum bir karakterin üzerinde oynayabilirmiyim? Yoksa random mı ayarlayacak ? Daha önceden soruldumu bilmiyorum ama cevap verirseniz sevinirim...[signature][hline]*who dares to cross this line ? *
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 degistireblirsin.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If your havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
rudyray Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bende hic yenı konu acmıyım,arkadaslar acaba ıstanbulda oturan ve catacoms cd sı olan bı arkadas varmı bana 1 gunlugune odun verebılıcek sadece bılgısıayara yuklıyıp dırek gerı getırıcem ınternetten serıal key aldım fakat cd bulamıyorum.... tessekkurler saygılar.......[signature][hline]Montenagro-PaladiN-Kay rr mi? rr falan yok abi
Sethlor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ben sana bi günlüğüne odun veririm
rudyray Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Sethlor, 19 Temmuz 2005 21:39 tarihinde demiş ki: Ben sana bi günlüğüne odun veririm saol akrdes ya tamamdır hallettım copy/paste:) coks aol genede[signature][hline]Montenagro-PaladiN-Kay rr mi? rr falan yok abi
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Sethlor, 19 Temmuz 2005 21:39 tarihinde demiş ki: Ben sana bi günlüğüne odun veririm ölüyorum galiba !! karnım ağrıyo !! ahahah !![signature][hline]*who dares to cross this line ? *
Öne çıkan mesajlar