gozupek Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Günaydın arkadaşlar, Ben mage den(ilk göz ağrım o başka:)) bayağı sıkıldım o nedenle yeni bir çar açtım.(Rogue) Yalnız ben yarın bir gün sıkılmadan tek başıma np yapmak hatta ne bilim birşeyler kesebilmek istiyorum.Onçün :D assasian mı daa idir yoksa okçu mu? Hangisi iyiyse bir zahmet stat ve skilleri nasıl ayarlamalıyım?(CZ de hangisi daha avantajlıdır?) Şimdiden teşekkürler[signature][hline]El-Morad Server:Ares Clan:Patriot Level:6X/fire mage NP:4XXX Nick:Thalia_El_Fayed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 arama yap.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 zahmet oldu tşk ederim:D vktk[signature][hline]El-Morad Server:Ares Clan:Patriot Level:6X/fire mage NP:4XXX Nick:Thalia_El_Fayed [Bu mesaj gozupek tarafından 20 Temmuz 2005 09:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bENCE assasin çok daha iii.Özellikleride süper.Bence bi assasin yap savaşlarda hiç sıkıntın olmaz.Zaten kim bilir kaç forum da en iii kim diye anket yapılınca üstün asssasin oluyor.Assasinin özeliklerini bilmeyen yok %400 atak,40 saniye görünmezlik,%400 defans gibi tabi bunlar 35-40 lvl a gelince ilerde daha süperleride var yanii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Evet arkadaşımın uyarısı üzerine azcık araştırma yaptım.Genelde ass.diyorlar ama stat ve skill ayarları hakkında herhangi bir bilgi bulamadım.Acaba bu konuda da bilgi alabilir miyim? Tşk.[signature][hline]El-Morad Server:Ares Clan:Patriot Level:6X/fire mage NP:4XXX Nick:Thalia_El_Fayed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Tabiki de Statda 94 hp olana kadar her lvl atladığında 1hp ye 2 dex e ver.Skillerde ise Assasin/Explore'ye(adı tam böle olmaya bilir unuttum) ver... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=118092 Burada mesleklerle ilgili bir mesaj var. Bir inceliyi ver.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 her karakterin kendine özel yetenekleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Yürü be ne güsel söledin valla ben de hep merak ediodum bütün charlar aynı mı die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Arkadaşlar çok tşk ederim.Maksadım post kasmak dildi ama nedense öle yapıyormuşum gibi davranıldığını hissettim. Arama yaptım dediğimi söylemiştim.Yalnız her başlık Assasian ya da Archercy die başlamadığı için 4/5 tane den fazla sonuç çıkmadı.Ben cevabı aldım çok tşk ederim. Çok fazla mesaj atmam saten.... Sayın alan yetkilisi bu başlığı kapatabilirsiniz. Saygılarımla, İlgilenen arkadaşlarıma tşk.ler[signature][hline]El-Morad Server:Ares Clan:Patriot Level:6X/fire mage NP:4XXX Nick:Thalia_El_Fayed [Bu mesaj gozupek tarafından 20 Temmuz 2005 10:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bu formun karakterislik özelligi kardesim takma.İNSANlar genelde tersden kalmis gibi davranio..iyi insanlarda cok ama sen genede aldirma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Hercul, 20 Temmuz 2005 12:16 tarihinde demiş ki: Bu formun karakterislik özelligi kardesim takma.İNSANlar genelde tersden kalmis gibi davranio..iyi insanlarda cok ama sen genede aldirma.. Ben yeni geldim ama alıştım valla. Bende öyle davranıyom artık:D Konuyu açan sende niye araştırma yapmıyon baştan!!! :P:D[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bugün diez de lvl 70 warriora spiketown yaptı 4 kişi adamı darmadağın ettiler resmen :)[signature][hline]Nick=T_Deville Lvl=3x Clan=n00bz Job=Assassian [Bu mesaj Hoodstar tarafından 20 Temmuz 2005 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 thaliacım priest yap sen bi tane. ben sana her türlü malzemeyi tedarik ederim. beraber ek$ın yaparız. Ben battle prieste dönerim tekrar.. sen iyilik perisi olursun.. heal felan verirsin bana ... kaptan kunabarla da konuştum olayı. gerekirse skill sıfırlatmada falan daha az para alıcak bizden. alemlerin kralı oluruz :) ( duruma göre kraliçe) :D boşver rogueyi sen :)[signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Descim priest öle hemen kasılmıyoki! Ass.çarım 38 felan yani hazır kasılmışı varkene:D Gene sen&benim en kral cz arkim ol.Ben ass.takilim.Süper bir çift olurus. Ne dersin? Hım bide ass.na para yetmiyomuş ölemi yaf.İllaki Shard mı almak lazım:D[signature][hline]El-Morad Server:Ares Clan:Patriot Level:6X/fire mage NP:4XXX Nick:Thalia_El_Fayed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar