Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalışamıyorum :(, not yükseltmelerim var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kimya Matematik ve Analitik Geometriden Ağustos 16'da not yükseltmelerim başlıyor ama ben ders çalışamıyorum. Sıcakta başlasam hemen canım sıkılıyor zaten bilgiler yavaş yavaş azalmış zor geliyor dahada.

Sonra bilgisayar var aslında sabahtan akşama evdeyim ama yapamıyorum çalışmak istesem televizyon açıom uzanıyom çalışmasam bilgisayara geçiyom oda olmasa deniz oda olmasa spor yapıyoz :(. Bir yol söyleyebilecek varmıdır bana :([signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ]
Adamın biri demiş ki:
Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
Mesaj tarihi:
ben'imde var Tarih Biyoloji Kimya'dan Tarih öncelikle onu vericem biyoloji kimya vermesemde cok önemli değil Ağustos'un başından itibaren başlıcam calışmaya 10-15 günde bben tarih'İ yerim zaten benım tarıhım ıyı normalde ama hocamız'ınd ersıne giren misal 100 öğrenci varsa 90'nın 1 notu yani o sebeple ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Mesaj tarihi:
abi ben düz lisede okuyorum ben şimdi 3 tane dersten sorumluluk aldm ilk lise 1 'de okul ortalamasının üstüne geçmiştim lise 2 rezil rüsva oldum ama lise 3'te 2'ye katlıycam muhtemelen nor ortalamasını .. Lise 3 bana cok yararlı olacak o bağlamda .. Yani şunu söylüyorum ben oturup bi tıp kazansam onuda geçtim herhangi bir üniverste kazansam ve sorumluluktan dolayı dıploma alamayacak konumda olsam ben kazandıktan sonra sınava bile girmeden onlar bana diplomayı verir.Cunku zaten universteye az öğrenci veriyorlar verdikleri öğrencide başarılarını arttırıp sıralamalarda ileriye cıkartıyor.Yani ben kazandıktan sonra onlar peşimde koşar diplomamı vermek için bundan eminim.Ha hiçbişey olmadı mı diyelim ufak bir bağış veya milli eğitimin üst konumlarındaki amcalarımızın irtibatları ilede diplomamı alırım sanırsam.Ha Kadiköy Anadolu'da olsam bu ne kadar gerçekleşebilir oda ayrı bir vaka tabiki :)
Calışmak olarakta sana şunu öneriyorum.15 günde istersen köpek gibi yaparsın o dersleri.Ben tamamıyla kendimi Ağustos başına göre adapte ediyorum.Ağustos başına adapte et kendini.. Ağustos Başına kadar gez toz eğlen ama kendini belli bir zamana adapte et.. Ardından tamamıyla dersine otur ve minumum ara vererek veya ara veremeden 4-5 saat günde çalış ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
  • Yeni Oluştur...