Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Kimya Matematik ve Analitik Geometriden Ağustos 16'da not yükseltmelerim başlıyor ama ben ders çalışamıyorum. Sıcakta başlasam hemen canım sıkılıyor zaten bilgiler yavaş yavaş azalmış zor geliyor dahada. Sonra bilgisayar var aslında sabahtan akşama evdeyim ama yapamıyorum çalışmak istesem televizyon açıom uzanıyom çalışmasam bilgisayara geçiyom oda olmasa deniz oda olmasa spor yapıyoz :(. Bir yol söyleyebilecek varmıdır bana :([signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben'imde var Tarih Biyoloji Kimya'dan Tarih öncelikle onu vericem biyoloji kimya vermesemde cok önemli değil Ağustos'un başından itibaren başlıcam calışmaya 10-15 günde bben tarih'İ yerim zaten benım tarıhım ıyı normalde ama hocamız'ınd ersıne giren misal 100 öğrenci varsa 90'nın 1 notu yani o sebeple ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ya 15 günde matematik ve kimya halledilmesi zor ama ya ben öyle sık çalışamam bana bir fikir söyleyin çalışmam lazım artk çok az kaldı :([signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 aynı dert edebi metinler,fiziki coğrafya,psikoloji(bir şey değil ben geçemezsem üniversiteye giremiyorum-bölüm değiştirme sınavları dersten kalmadım :)-)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 geçemediğin takdirde başına neler geleceğini düşün. :/[signature][hline]peace!
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Düşünemiyorum bile var ya düşünsene öss yi kazanıyon ama okulu bitirememişsin daha[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 benim bi arkadaşımın başına gelicek gibi gözüküyo şu anda. :/[signature][hline]peace!
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 abi ben düz lisede okuyorum ben şimdi 3 tane dersten sorumluluk aldm ilk lise 1 'de okul ortalamasının üstüne geçmiştim lise 2 rezil rüsva oldum ama lise 3'te 2'ye katlıycam muhtemelen nor ortalamasını .. Lise 3 bana cok yararlı olacak o bağlamda .. Yani şunu söylüyorum ben oturup bi tıp kazansam onuda geçtim herhangi bir üniverste kazansam ve sorumluluktan dolayı dıploma alamayacak konumda olsam ben kazandıktan sonra sınava bile girmeden onlar bana diplomayı verir.Cunku zaten universteye az öğrenci veriyorlar verdikleri öğrencide başarılarını arttırıp sıralamalarda ileriye cıkartıyor.Yani ben kazandıktan sonra onlar peşimde koşar diplomamı vermek için bundan eminim.Ha hiçbişey olmadı mı diyelim ufak bir bağış veya milli eğitimin üst konumlarındaki amcalarımızın irtibatları ilede diplomamı alırım sanırsam.Ha Kadiköy Anadolu'da olsam bu ne kadar gerçekleşebilir oda ayrı bir vaka tabiki :) Calışmak olarakta sana şunu öneriyorum.15 günde istersen köpek gibi yaparsın o dersleri.Ben tamamıyla kendimi Ağustos başına göre adapte ediyorum.Ağustos başına adapte et kendini.. Ağustos Başına kadar gez toz eğlen ama kendini belli bir zamana adapte et.. Ardından tamamıyla dersine otur ve minumum ara vererek veya ara veremeden 4-5 saat günde çalış ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bende fizik kimya ve matematik ten girdim ortalamayı 4,50 yapmak için ama daha hiç çalışmadım uff ufff[signature][hline]We have work to do!
Öne çıkan mesajlar