amon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 amaniiiin....ne b.k olcamız belli oldu...sonçları bi zahmet alalım...daha önceden deneyimi olanlarda akıl versinler...[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 açmışım ama neyse[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused..
Smokey Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 haha paso aynı topic açmayı kalbime iniyo lam :D[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com
amon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 diyer topic ler açıklanmadan önceydi yaa...şimdi açıklandı ya...herkezler söylesin die...kızmayın hemen yaa..[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 T.C Kimlik No yazıp bakıyoruz demi sınava ?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hepinize kolay gelsin :)) zor bir an tabiki.. :D 2 sene önce yaşamıştım, zor bişi tabi.. ama iyi geçmişse çok eğlenceli oluyo başarılı oldugunuzu gormek..[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 direk patlıcak bence site :D[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yardım edin babam beni kesicak :)[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma...
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ASDADASDASDASDAS!!! midem bulanmaya başladı elim ayam tutmuyo auhauhauahuahauhauahauhaa!!!![signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu...
amon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 321 puan....ben 318'lik marmara yı istiodum...tutarmı acaba...sözel puanların her sene düştüğü hesaplanırsa...[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sadece of diyorum. bu kadar iyi gecen bi sinava hic beklemedigim bi sonuc aldim.. of :([signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Öne çıkan mesajlar